Taylor Swift eddig nem tartozott a nagymellűek táborába, nemrég azonban igazán méretes keblekkel kapták lencsevégre az énekesnőt.Taylor Swift korábban szinte mindig csakis habos-babos, cukorszínű, kislányos ruhákat viselt, mostanában azonban több változás is történt, ami a szőkeség külsejét illeti. Taylor egyre divatosabban öltözik, sőt, a púderszínek mellé kék és a fehér darabok is kerültek a gardróbjába.

Forrás: AFP

A huszonkét éves énekesnő sokak szerint a mellét is plasztikáztatta, mert a korábban nagyon lapos sztár keblei mostanában sokkal nagyobbak és formásabbak lettek. Persze lehet, hogy Taylor megtalálta a tökéletes melltartót, de neves sebészek mégis azt állítják: bizony plasztika áll a háttérben. "Úgy tűnik, a fiatal country-énekesnő az idősebb kolléganője, Dolly Parton nyomdokait követi, és megnagyobbíttatta a melleit" - nyilatkozta dr. Anthony Youn plasztikai sebész a HollywoodLife.com-nak. "Szerintem semmi kétség afelől, hogy ezek implantátumok. Szépek és arányosak" - tette hozz dr. Richard Fleming sebész. "A-kosarasról C-re nőtt Taylor melle, ráadásul nagyon nagy különbség van a mostani és a korábbi fotók között" - mondta egy harmadik hozzáértő.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!Szinte felismerhetetlen a korai képeken Heidi - Tagadja, hogy plasztikáztatott volnahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120420-szinte-felismerhetetlen-a-korai-kepeken-heidi-tagadja-hogy-plasztikaztatott.html Felismerhetetlenre plasztikáztatta magát a |60-as évek legendás színésznőjehttp://www.life.hu/szepulj/20120418-mi-tortent-kim-novak-arcaval.html Plasztikáztatott a fiatal, sikeres énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120412-plasztikaztatott-a-fiatal-sikeres-enekesno-adele.html Újabb sztár plasztikáztatott - Nem is akárhogyan!http://www.life.hu/szepulj/20120323-ashley-judd-plasztikaztatott.html Íme a plasztikdédi - 84 évesen plasztikáztatta a melleit!http://www.life.hu/szepulj/20111206-ime-a-plasztikdedi-84-evesen-plasztikaztatta-a-melleit.html Természetes szépség vagy plasztikcica a világ egyik legszexibb színésznője?http://www.life.hu/legytrendi/20111103-termeszetes-szepseg-vagy-plasztikcica-a-vilag-egyik-legszexibb-szinesznoje-megan.html