Dakota Fanning smink vörös szőnyeg sminkbaki Tolvai Renáta sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek a héten imádták a kék szemfestéket. Megmutatjuk, ők hogyan használják ezt a színt a szemhéjon. Természetesen nem feledkezünk meg a többi sztárról, köztük Dakota Fanningról sem, aki viszont a héten alulmúlta önmagát.

Kék szemfesték háromszor

Már írtunk arról, hogy elfelejthetjük azt a tévesen rögzült szabályt, hogy a kék szeműeknek tilos kék szemfestéket használni. Nagyon is szabad, csak éppen az árnyalatokkal kell vigyázni. A héten a hírességek is buktak a kék szemfestékre, így több jó példával is előállunk. A kék szemű Michelle Pfeiffer például szürkéskék színnel emelte ki metszően kék szemszínét. Tolvai Renáta is kéket használt, ami mellett mesésen mutatott a piros rúzs. Camilla Belle szeme ugyan mogyoróbarna, de a kék szín nem árt neki, sőt, még intenzívebb lesz tőle a tekintete.

Forrás: AFP, Tolvai Renáta fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Forrás: AFP, Tolvai Renáta fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A nő két arca

A 28 éves Olivia Wilde-nak egyelőre nem kell letagadnia az évei számából, bár ez a szőke hajszín kicsit sápadttá teszi, amit mostanában erős sminkkel próbál kompenzálni. A füstös tekintet viszont sokszor elnehezíti a vonásait. A héten viszont smink nélkül kapták lencsevégre a színésznőt. A legnagyobb meglepetésünkre így, kivirult arccal sokkal bájosabbak és kedvesebbek voltak a vonásai, mint erős sminkkel. Innen a távolból is azt tanácsoljuk neki, használjon a vörös szőnyegen is inkább csak egy kevés bronzosítóval és leheletnyi szempillaspirállal készült üde és friss sminket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


Két bájos arc, egy jól sikerült smink

Van, akinek alapjáraton bájos az arca, van, aki képes bájossá tenni azt. Az utóbbi kategóriába tartozik a kaméleonkülsejű Coco Rocha szupermodell, aki egy eseményen könnyű és hihetetlenül bájos sminkkel jelent meg. A tekintetét cicás tusvonallal tette finoman kacérrá, a szájára rózsaszín rúzs, az arcára leheletnyi pír került. Az összhatás olyan, amiért csak rajongani lehet. Nem így Dakota Fanning, akinek kislányos vonásai a legutóbbi alkalommal nem működtek. A bőrhibák, a vakuk fényét visszaverő, zsíros arcbőr és a sután féloldalasan feltűzött haj összességében kifejezetten csúnya volt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szexi rúzsok

Az élénk színű rúzsokból nem tudunk eleget mutatni! Idén nyárra mindenképp érdemes beszerezni egyet. A héten három híresség, három, stílusához és színeihez remekül passzoló árnyalatot választott. Heidi Klum a narancspirosra szavazott, Cameron Diaz a világosabb narancssárga árnyalatot választotta, míg Rihanna a drámai barnás bordó mellett döntött.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Levetkőztették a TV2 műsorvezetőjének feleségét. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.