5 hasznos applikáció okostelefonra, hívásra és sms-ekhez

applikáció a nap cikke telefonszámla okostelefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már kedvező áron juthatsz okostelefonhoz és hozzá internet-előfizetéshez, amire számtalan hasznos és praktikus applikációt tölthetsz, hogy olcsóbb legyen a kommunikáció a barátokkal.
Google Talk

A Google-nek számtalan praktikus szolgáltatása létezik: a Google segítségével lehet levelezni, szótárazni, videót nézni, fotókat megosztani, egy ideje pedig már chatelni is. A Google Talk Android operációs rendszerű okostelefonon ingyen használható csevegésre, sőt, akár audio- vagy videochatelhetsz is vele, mindössze internetre van szükség hozzá - tehát csak az adatforgalom díjába kerül a kommunikáció.

Az alkalmazást akkor is használhatod, ha még nincs semmilyen Google-fiókod, hiszen letöltésével automatikusan készül számodra egy. A Google Talkot abban az esetben is ajánljuk figyelmedbe, ha még nem vagy gyakorlott chatelő, hiszen egyszerű és könnyen kiismerhető a felülete, és ha a táblagépeden is Android fut, akár oda is letöltheted.

Thinkstock
Thinkstock

Skype

Skype szinte már minden számítógépen van, hiszen ez az egyik legismertebb és legnépszerűbb számítógépes program, amellyel cseveghetsz, telefonálhatsz, sőt, videohívást is kezdeményezhetsz. De a Skype-ot nemcsak az otthoni gépeden használhatod, hanem a mobiltelefonodon is! Az okostelefonodra, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszerrel működik, egyszerűen letöltheted a programot, ráadásul ingyen használhatod - szintén csak internetkapcsolatra lesz szükség.

A Skype-nak létezik "fizetős" része is: akkor kerül pénzbe csak a használata, ha nem skype-os ismerőseidet hívod, hanem egy telefonszámot pötyögsz be.

Tipp! A nő, aki divatot csinált a mozgásból. Kattints a galériáért!


Pingchat

Ha a számtalan elküldött SMS miatt túl magas a telefonszámlád, a Pingchat megoldhatja a problémád. A Pingchat alkalmazás legújabb verziója az iPhone-készülékekre tölthető le, és máris ingyen küldheted az üzeneteket a pingchates ismerőseidnek. Az egyszerű szöveges üzenetek mellett képeket és videókat is továbbíthatsz, de a barátaid az aktuális tartózkodási helyedről is azonnal értesülhetnek. Nem kell akkor sem szomorkodnod, ha nem iPhone-od van, hanem Blackberryd vagy androidos okostelefonod, hiszen ezekre a mobilokra is elérhető az alkalmazás valamelyik változata.

Thinkstock
Thinkstock

Meebo IM

ICQ, AIM, MSN, Jabber, Meebo, MySpace, Yahoo - az okostelefonokon is elérhető chatalakalmazásokat felsorolni szinte lehetetlen, mindegyiken aktívan csevegni pedig még nehezebb feladat. Ha szeretsz a napod minden ébren töltött pillanatában elérhető lenni, a Meebo IM a neked való alkalmazás, hiszen egyetlen program letöltésével az összes csevegőn ott lehetsz, és kommunikálhatsz.

A Meebo IM nemcsak multifunkcionális és praktikus csevegő, hanem egyszerű is, ráadásul elég egyszer bejelentkezned: az alkalmazás a háttérben is képes futni, így akkor is megkapod a fontos üzeneteket, ha éppen nem az okostelefonodat nyomkodod.

Viber

Ha iPhone-od van, számodra a Viber valószínűleg nem újdonság, ha azonban androidos a mobilod, itt az ideje, hogy megismerkedj vele! Viberrel nemcsak belföldön telefonálhatsz, a külföldi hívásoknak sincs plusz költsége. Ha letöltöd az alkalmazást, automatikusan felismeri a telefonkönyveden keresztül azokat az ismerősöket, akiknek szintén van Viberjük. Ráadásul ha elég gyors az interneted letöltési sebessége, a hívások minősége szinte hibátlan. A Vibert azonban nemcsak telefonálásra használhatod, hanem üzenetküldésre, csevegésre is.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Új szocpol: akár 2 millió forint is lehet a támogatáshttp://www.life.hu/hazitunder/20120227-uj-szocpol-akar-2-millio-forint-is-lehet-a-tamogatas.htmlHajléktalan lett a VV5 sztárja - Egy konténerben tartja az összes holmijáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120201-valovilag-hajlektalan-lett-vv-attila.htmlKíméletlen ébresztőórák, melyek garantáltan kizavarnak az ágybólhttp://www.life.hu/hazitunder/20120123-kimeletlen-ebresztoorak-melyek-garantaltan-kizavarnak-az-agybol.htmlNöveld meg négyzetméterekkel a lakást, átépítés nélkül! - Íme, néhány okos trükkhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120113-noveld-meg-negyzetmeterekkel-a-lakast-atepites-nelkul-ime-nehany.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.