Ízléstelen tevepatában parádézott az énekesnő

pata Mariah Carey teve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey-nek súlyos ízlésficama van, amit rendszeresen be is bizonyít. A legutóbbi koncertjén viszont minden eddiginél borzalmasabban nézett ki.

Förtelmesen festett Mariah Carey a néhány nappal ezelőtti ausztriai fellépésén. Az énekesnő mostanában nagyon szexisnek érzi magát, hiszen az utóbbi hónapokban végre sikerült megszabadulnia a terhesség alatt felszedett harminckét kilótól. Mariah azonban még így sem vékony: combjai vaskosak, popsija és hasa pedig a legjobb jóindulattal sem mondható laposnak. Őt viszont ezek az "apróságok" cseppet sem érdeklik - éppen ezért vált nevetségessé az ausztriai előadása során.

AFP
AFP

Mariah egy piros-fekete csíkos sztreccs sínadrágot húzott magára a koncerten - épp ugyanazt, amiben korábban egy aspeni síelés alkalmával mutatkozott. Ez a darab kétszer akkorának mutatta a díva combjait, mint amekkorák valójában - a legszörnyűbb azonban kétségkívül a kétgyermekes édesanya lábbelije volt. Mariah egy fekete, fűzős, lábujjakat szabadon hagyó, magas sarkú bakancsot húzott magára, ami inkább hasonlított egy ízléstelen fekete tevepatára, mint egy viselhető cipellőre. A róla készült képeket itt megnézheted. Vajon hová tette a sztár a szemeit, amikor erre az összeállításra voksolt?

Tipp! Malacok és kecskék közé vágyik a népszerű műsorvezetőnő. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.