Legyen véglegesen szőrtelen és bársonyosan sima a bőröd!

PR cikk szőrtelenítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végleges, örök - súlyos szavak. Aki a végleges lézeres szőrtelenítés mellett határoz, valószínűtlen, hogy visszasírja szőrszálait, a rendszeres "macerát", fájdalmat és gyulladt bőrt. Nem új keletű a bársonyos, sima bőr divatja. Már az ókori Egyiptomban, majd a görög és római kultúrában is az ápolt, szőrtelen test divatja hódított. A későbbi századokban hol lankadt, hol újraéledt a testkultúra, manapság az egész civilizált világban reneszánszát éli: az igényes nő (és férfi) bizony szőrtelen.

A helyes válaszok a következők voltak: 1. b Villanófényes 2.c Alexandrite 3.c Több mint 12 éve.
A szerencsés nyertes pedig Gódor Gabriella Dányból. Gratulálunk neki!



Forrás: Bársony
Forrás: Bársony

Hogyan ne szőrtelenítsünk?

A borotválás egyszerű és olcsó módszer, de sok az árnyoldala - kettő-háromnaponta ismételni kell, erősíti a szőrszálakat, és mivel sérti a felhámot az eljárás, begyulladhatnak a szőrtüszők. Gyantázni, gyantáztatni csupán két-háromhetente kell, a művelet meglehetősen kellemetlen, gyakran kifejezetten fájdalmas, az erős szőrzetűeknél verejtékmirigy és/vagy szőrtüszőgyulladást okozhat. A szőrtelenítő, illetve a szálak növekedését gátló krémek használata egyszerű, fájdalommentes - de az alkalmazott szerek kellemetlen szagúak, drágák, és mivel gyakran kell ismételni, sok az idő- és költségráfordítás. A házi használatra kifejlesztett modern, elektromos epilátorok két-négy hétre is eltüntetik a szőrszálakat - csakhogy a művelet fájdalmas, és nem ritkán befelé forduló szőrszál, gyulladt szőrtüsző marad utána. A szemöldökcsipesszel legfeljebb az arcon, fülben, orrban növő szőrszálak vadászhatók le - de a kellemetlenség, alacsony hatékonyság mellett itt is általános a bőrirritáció.

Lézeres vagy villanófényes szőrtelenítés?

A modern szőrtelenítésnek többféle alternatívája létezik, legismertebbek a lézeres és a villanófényes eljárások. Mindkettő lényege a szőrtüsző, vagyis a szőr növekedéséért felelős sejtcsoport kiiktatása.

A hagyományos, fájdalmas, időigényes és ideiglenes megoldásokkal szemben először a lézeres, végleges szőrtelenítő gépek jelentek meg. A siker nem maradt el, a szakember által használt, nagy teljesítményű lézerkészülékek soha nem várt eredményeket produkálnak. A legújabb fejlesztésű gépek megvásárlását, a szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelő üzemletetését, a páciensek egészségének védelmét azonban csak kevés vállalkozás engedheti meg magának.

Forrás: Bársony
Forrás: Bársony

A csúcstechnológiának megfelelő, eleinte magasabb áron kínált lézerkezelésekre és a növekvő szőrtelenítési igényekre válaszul megjelentek a Távol-Keleten gyártott, lényegesen olcsóbb IPL (villanófényes) berendezések. A kozmetikai IPL elsőre jó és költségkímélő megoldásnak tűnhet, de gyakorlatilag nem több mint a gyantázás alternatívája. Előnye, hogy nincs begyulladt szőrtüsző, szőrbenövés, napi borotválás. Ám a páciensek még sok-sok gyakori kezelés után is azt tapasztalják, hogy a szőrnövekedésük csak lelassul, de nem szűnik meg.

Mi a valódi különbség?

Ha szarkalábak jelennek meg a szemünk alatt, eszünkbe sem jut egyszerű testápolóval megoldani a problémát. Keresünk egy olyan, kifejezetten ránctalanításra kifejlesztett krémet, ami el is éri a kívánt hatást. Ugyanez a különbség a lézerek és a villanólámpák (IPL) között. A lézer egy töltettel, egy célpontra összpontosító fegyverhez hasonlítható leginkább. Az IPL berendezések szűrő cserével alkalmasak különböző kezeléstípusokra, többek között szőrtelenítésre is.

A siker záloga tehát a speciálisan szőrtelenítésre kifejlesztett lézertechnológia használata. A Bársony Orvos-Esztétika a tudomány mai állása szerint a szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológiát, az Alexandrite lézerberendezéseket használja. A Bársony rendelkezik a legnagyobb szőrtelenítési tapasztalattal, legtöbb elégedett pácienssel, a kezeléseket orvosi háttér mellett, garanciával végzik.

Forrás: Bársony
Forrás: Bársony

Álljuk a próbát!

A Bársony Orvos-Esztétika az orvosi konzultációt követően minden páciense számára bőr- és szőrtípusának megfelelő, egyedi kezelési csomagot állít össze. Döntés előtt az érdeklődő páciensek tesztkezelésen kipróbálhatják, majd összehasonlíthatják mind az IPL, mind a lézeres szőrtelenítést és annak eredményességét.

Te még borotválod! Inkább válaszd a végleges lézeres szőrtelenítést! Most vásárolj 4+1 bérletet! Ez 20% kedvezményt jelent neked! Részletekért kattints ide!



A Bársony Orvos-Esztétika több mint tizenkét éve szegődött a szépülni vágyók szolgálatába. Magyarországon először az óbudai Bársony Klinikán állították a lézert orvosi felügyelet mellett a szépség szolgálatába. Mivel páciensek tízezrei adják szájról szájra pozitív tapasztalataikat, ezért már két budai helyszínen, a Bécsi úton és a MOM Park mellett várják a szépülni vágyókat. A magánklinikákon a 3. évezred elvárásainak megfelelő, modern és biztonságos beavatkozásokat exkluzív, kellemes környezetben végzik. A különböző testtájak szőrtelenítése mellett az orvos-esztétikai és szépészeti, továbbá alakformáló és anti-aging kezelések egész tárházát kínálja a Bársony.

Légy véglegesen szőrtelen és biobarna!

Nyerj 4 alkalomra szóló lézeres szőrtelenítő és UV-mentes barnító bérletet!
Kisorsolunk egy 4 alkalomra szóló, lézeres szőrtelenítő bérletet , hónalj vagy bikini területre, melyhez ráadásként 4 alkalommal vendégünk vagy egy egészséges UV mentes gépi barnulásra.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.