Ocsmány takarítónő-cipőben és férfizokniban pózolt a sorozatsztár

Glee (sorozat) ruha vörös szőnyeg Heather Morris divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heather Morris, a Glee - Sztárok leszünk! sorozat egyik táncos lábú sztárja ugyan mesterien mozog a kamerák előtt, a stílusa viszont hagy némi kívánnivalót maga után.

Legutóbb például olyan szerelésben jelent meg a vörös szőnyegen, amit érdemes elrettentő példaként mutogatni, hogy senkinek még csak eszébe se jusson hasonlóval próbálkozni. Nem is tudjuk, hol kezdjük: a fekete pamutzokni a fehér takarítónőcipővel van olyan rettenetes, mint ez a mídertípusú felső és a ráeszkábált pink fodrok, a hippiszoknyáról nem is beszélve. Persze a 25 éves színésznőnek van mentsége is erre a viseletre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ebben a korban még mindenki szívesen próbálgatja az őrültnél őrültebb holmikat magára aggatni, hogy kiismerje a saját stílusát. Egy nem is olyan régi tanulmány szerint körülbelül 15 év aktív kísérletezésre van szükségük a nőknek, hogy elégedettek legyenek saját magukkal - és ebbe beletartozik a stílusuk is. A tanulmány kimutatta azt is, hogy hiába van tele tizen- és huszonévesen a szekrényed a legdivatosabb ruhákkal, hiába birtoklod az adott szezon kötelező darabjait, a korral járó magabiztosság nélkül az egész sokaknál csak 35 éves koruk körül válik hitelessé.

Ezek szerint a 25 éves sorozatsztárnak még bőven van ideje kísérletezni, de talán jobban járna mindenki, ha ezt nem a fotósok hada előtt tenné.

Tipp! Ilyen egy tökéletes test. Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Ízléstelen tevepatában parádézott az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120502-izlestelen-tevepataban-paradezott-az-enekesno.htmlNem túl öreg a forrónadrághoz Pamela Anderson?http://www.life.hu/legytrendi/20120426-nem-tul-oreg-a-forronadraghoz-pamela-anderson.htmlHatalmas tetkót villantott a szende sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120404-hatalmas-tetkot-villantott-a-szende-sztar-jessica-alba.htmlPózolni fog Katalin hercegnő?http://www.life.hu/legytrendi/20120403-katalin-a-harpers-bazaar-cimlapjan-pozolna.htmlTeljesen átalakult VV Verahttp://www.life.hu/legytrendi/20120403-teljesen-atalakult-vv-vera.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.