öregedés Takács Nóra arc kozmetikum bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő napja ezer pillanatból áll. Ide-oda rohanunk, ezt-azt intézünk, pöndörítünk, bodorítunk, tipegünk és toporgunk. Az egész napos rohanásban nem szabad megfeledkeznünk néhány alapvető szabályról, pár apróságról, ami segít hosszú távon biztosítani a szépséget. Ma és a következő három szombaton ezekkel a kis túlélő okosságokkal ismerkedünk meg!

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a info@jono.hu címre!
Nóra összes videóját itt találod!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Trendi vamp vagy szende kislány? - Így lehetsz te is jó nő!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120428-hogyan-legyek-jo-no-igy-lehetsz-te-is-szupertrendi.htmlÚjítsd fel a megunt balerinád!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120425-hogyan-legyek-jo-no-ujitsd-fel-a-megunt-balerinacipod.htmlFeszes kar, has és popsi nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120419-hogyan-legyek-jo-no-tornazz-otthon-feszes-kar-has.htmlA világ legegyszerűbb stresszoldási módszerehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120411-hogyan-legyek-jo-no-futas-a-vilag-legegyszerubb-stresszoldasi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.