Tetőtől talpig szőrösen pózolt az énekesnő - Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra ruha vörös szőnyeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gagától mit is várhatnánk mást, mint extrém öltözéket - a színpadon és az utcán egyaránt. Az énekesnő a napokban, Hongkongban borzolta a kedélyeket. A Life.hu heti stílusmustrájának csupán az egyik főszereplője a énekesnő, mert nem feledkezhetünk meg a többiekről sem.

Heti trend: applikált, áttetsző, ujjas felső

A legegyszerűbb ruhadarabokat is különlegessé teszi egy kevés beépített flitter vagy fémlapocskákból álló díszítés. Az ilyen módon feltuningolt ruhadarabokat egyszerű farmerrel is viselhetjük a hétköznapokon, sötét nadrággal pedig elegánsabb eseményekre. A héten Carrie Underwood énekesnő és Kaley Cuoco sorozatszínésznő mutatták meg, hogyan is érdemes viselni a hét kedvencét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legextrémebb darabja

Lady Gaga extrém ruhájáról már volt szó, épp itt az ideje, hogy be is mutassuk azt. Az énekesnő szeret extrém anyagokat kipróbálni, mint a hús vagy a gyöngy. Ez alkalommal tetőtől talpig lila szőrbe öltözött, amivel még a haját (parókáját) is összekötötte. Nincsenek szavak...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legfurcsább ruhája

Ezt a címet a héten Angie Harmon nyári fürdőköpenyéből alkalmi viseletté avanzsált, mélyen kivágott és magasan felsliccelt (azaz nem sokat takaró) ruhája érdemelte ki. Nem tudjuk, a színésznő hova tette a szemét, amikor ezt a modellt választotta aznap estére, de biztosan nem volt teljesen magánál. Az összképen még a csodálatos topán sem segít.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legszebb szettje

Itt bizony minden egyben van - és ezt még annak is el kell ismernie, aki nem rajong a petúnia-rózsaszínért. Erin Heatherton hullámokban leomló ruhája, a gyönyörű, fekete lábbeli, a színben és formában (!) passzoló borítéktáska, de még a rúzsa fölött szétszóródó aranyszínű szeplők is a modell szépségét és finomságát emelik ki. Erre mondják, hogy tökéletes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét legnagyobb kérdőjele

Julia Stilesnak valószínűleg nincs stylistja. Ugyan melyik stílusérzékeny szakember tanácsolná világhírű ügyfelének, hogy az áttetsző ruha alá mintás vagy csipkés melltartót vegyen? Akkor inkább azt mondaná, ne vegyen alá semmit. Ez az összeállítás a sárgaszőke hajtól kezdve a harisnyán át a cipőig egyszerűen borzalmas.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Magyar hírességek a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120427-heti-stilusmustra-magyar-hiressegek-a-voros-szonyegen.htmlSzínpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-heti-stilusmustra-szinpompas-topanok-a-voros-szonyegen.htmlKötözött sonkák a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120405-kotozott-sonkak-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlÍzléses és ízléstelen dekoltázsok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120323-izleses-es-izlestelen-dekoltazsok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlA kedvenc tavaszi trendjeink a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20120312-tavaszi-divathet-a-kedvenc-tavaszi-trendjeink-a-voros-szonyegrol.htmlGyereksztárok a vörös szőnyegen - Angelina Jolie-tól Kristen Stuartighttp://www.life.hu/legytrendi/20120308-gyereksztarok-a-voros-szonyegen-angelina-jolietol-kirsten-stuartig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.