Túlzásba estek a sztárok - Heti beauty-mustra

Eva Mendes smink vörös szőnyeg Eva Longoria sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten valamiért minden a túlzásokról szólt. Túl sok szempillaspirált, túl sok műszempillát, túl sok szemfestéket vagy túl sok alapozót lehetett tetten érni a vörös szőnyegen. A héten ezeket mutatjuk meg.

Túl sok kóc

A megjelenésére kényesen ügyelő Jennifer Lopeztől nem szokatlan a kócos oroszlánfrizura, de a héten az énekesnő fodrásza nem volt a helyzet magaslatán. A kétgyermekes sztáranyuka nemcsak azzal a ruhával hívta fel magára a figyelmet, amelyre egy majdnem életnagyságú ékszerkígyót applikáltak, hanem a frizurájával is. A laza, szexi nő irányvonal még számunkra is világos volt, de a megoldás katasztrofálisan elhanyagoltra sikerült.

AFP
AFP

Túl sok szempillaspirál

Vanessa Williams hatalmas szemeit még jobban kiemelik a hangsúlyos szempillák. A színésznő sminkese mintha kicsit túlzásba is esett volna. Pillái ugyanis inkább összetapadt rovarlábakra emlékeztetnek, mint csábító testrészre.

AFP
AFP

Túl sok szempilla

Az előbbi továbbfejlődését Eva Longoria prezentálta. A képek alapján úgy tűnik, hogy a csinos színésznő legalább két sor műszempillát is ragasztatott saját szempillái mellé. Azon kívül, hogy a hatás inkább elrettentő, mint vonzó, egy másik kérdést is eredményez: hogyan lehet így finoman szempillarebegtetni?

AFP
AFP

Túl sok púder

Andrea Parker több sorozatban is a makulátlan, skatulyából kihúzható, kicsit karót nyelt karaktert hozta. A színésznő a vörös szőnyegen is szeretné tartani a tökéletesség látszatát. A legutóbb viszont nagyon mellényúlt, amikor a kelleténél sokkal több púdert tett az arcára, amely ráadásul világosabb is volt, mint a nyakán a bőr.

AFP
AFP

Túl sok szín

Rózsaszín ajkak, mentazölddel kihúzott szemek, narancsos pirosító: nem sok ez egy kicsit, kedves Eva Mendes? A sminkkel szabad és kell is játszani, ám a színésznő arca a szép színek ellenére sem az igazi. Talán külön-külön sokkal jobban működnének, mint együtt.

AFP
AFP

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Pornósztár lett az ártatlan külsejű színésznőbőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120502-amanda-seyfried-pornosztar-lett-az-artatlan-kulseju-szinesznobol.htmlFelismerhetetlenre retusálták Sharon Stone-thttp://www.life.hu/szepulj/20120427-felismerhetetlenre-retusaltak-sharon-stonet.htmlÍme Jennifer Lopez legelőnytelenebb nadrágjahttp://www.life.hu/szepulj/20120426-ime-jennifer-lopez-legelonytelenebb-nadragja.htmlBotoxot a talpba! - A legfurcsább esztétikai beavatkozások a lábfejenhttp://www.life.hu/szepulj/20120425-botoxot-a-talpba-hamupipokeeljaras-a-legfurcsabb-esztetikai-beavatkozasok-a.htmlHuszonkét évesen plasztikáztatott a bájos énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120426-huszonket-evesen-plasztikaztatott-a-bajos-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.