Elmesélte szépségtitkait Beyoncé

smink Beyoncé nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég a világ legszebb asszonyának választották Beyoncét. Az énekesnő a minap felfedte szépségtitkait.

Az újdonsült édesanya a saját bevallása szerint hatévesen sminkelte magát először. "Anyu sminkjeivel játszottam. Kék szemfestéket és piros rúzst kentem fel, pont úgy festettem, mint egy bohóc, de én gyönyörűnek láttam magam" - mesélte a világsztár, aki gyakran csinálja a saját sminkjét a fellépései előtt. Beyoncé elárulta, ha alig alszik éjszaka a gyereke vagy egy koncert miatt, akkor másnap a szájfény és a pirosító az, amivel üdévé varázsolja a külsejét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Beyoncé szexi fotóiért!

Beyoncé kiskorában sok időt töltött édesanyja, Tina Knowles szépségszalonjában, így volt alkalma tanulni egyet s mást a szépségről. "Szeretek kísérletezni a hajammal: szeretem kiszőkíttetni vagy melíroztatni, sőt, le is tudom vágni és simán be tudom szárítani a saját hajamat" - vallotta a díva, aki állítása szerint legutóbb időhiány miatt maga vágott le két centit a hajából. Ezt azonban elég nehezen tudjuk elhinni, hiszen Beyoncénak egészen biztosan nem okoz gondot házhoz hívni a legdrágább fodrászt.

Jay Z neje vágyik arra, hogy lánya is megtanulja tőle a szépség receptjét. "Minden vágyam, hogy megtanítsam Blue-t arra, hogy ne a külső alapján ítéljen. A belső az, ami elmondja, ki is vagy valójában, és ez az, amitől igazán szép lesz egy nő" - vallotta az énekesnő, aki hozzátette, ő maga nem szívesen lép ki az utcára smink nélkül. A szájfényen és a pirosítón kívül mindig tesz fel szempillaspirált, de mivel pompás bőre van, azzal nem kell sokat bajlódnia.

Tipp! Ilyen egy tökéletes test. Kattints a galériáért!



A legszebb sminkek barna szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120221-a-legszebb-sminkek-barna-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek kék szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120213-a-legszebb-sminkek-kek-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlA legszebb sminkek zöld szemhez - Ahogy a sztárok csináljákhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20120207-a-legszebb-sminkek-zold-szemhez-ahogy-a-sztarok-csinaljak.htmlNem színes, nem ragad: Sminkelj úgy, hogy a pasidnak is tetsszen!http://www.life.hu/szepulj/smink/20111109-nem-szines-nem-ragad-sminkelj-ugy-hogy-a-pasidnak-is.htmlA legdurvább sminkbakik, amiket a sztárok is elkövetnekhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110722-a-legdurvabb-sminkbakik-amiket-a-sztarok-is-elkovetnek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.