Ezért maradt csinos a szülés után is a gyönyörű színésznő

diéta Kate Hudson egészség Ez Zsír! pilates
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudson a szülése után pár héttel mesésen nézett ki: íme a sztár titkai.

A 33 éves édesanya két gyermek után is pompásan néz ki. Ezt többek között Kate a pilates-edzéseknek köszönheti. A szőkeség Nicole Stuart pilates-oktatóval edz rendszeresen. Ennek a mozgásformának a hatóereje a rengeteg nyújtásban és saját testsúllyal végzett gyakorlatokban rejlik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate az edzések mellett igen mozgalmas életet él: kedvese, Matt Bellamy, nyolcéves fia, Ryder és kilenchónapos babája, Bingham nagyon aktív személyiségek, és Kate-nek sosincs ideje unatkozni. Együtt jár kedvesével edzeni, és rengeteget biciklizik a nagyobbik fiával. Ha vakációzni mennek, a kajakozás sem maradhat ki, ha pedig még marad ideje, Kate táncórákra jár a sztárok kedvencéhez, Tracy Andersonhoz.

Persze a szőkeség az egészséges étrendre is nagyon odafigyel: rengeteg citromos vizet iszik, rendszeresen étkezik és kis adag egészséges nassolnivalókat is többször fogyaszt egy nap folyamán. Kate egyébként lelkileg is rendben van: nem idegesíti magát apróságokon, és mindennél előbbre való számár a család. "Fontos, hogy az ember tudatosan foglalkozzon az egészségével, és ne pazaroljon időt olyan dolgokra, amelyek nem jók számára. Talán állandóan kritikusan kellene szemlélnem magam, és minden apróságon idegeskednem kéne? Nincs időm a világ minden bajáért aggódni! Számomra a legfontosabb, hogy a fiaim és a családom boldogok legyenek, a többi annyira mellékes" - vallja a szépség, akin jól látható, hogy teljesen rendben van önmagával.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.