A törékeny Nagy Adri 12 kilóval volt nehezebb

Fitbalance fesztivál egészséges életmód Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törékeny, vékonyka megasztáros Nagy Adri saját állítása szerint hízékony, Vecának elege van abból, hogy mindenki azt nézegeti, hogyan néz ki, Fodor Zsóka naponta alszik egyet ebéd után, Bálint Antónia pedig tűsarkúban kondizik. Sztárok, akik számára fontos az egészséges életmód, ezért mind ott lesznek május 13-án az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség- és mozgásfesztiválján, a Fitbalance-on.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lCEJjBQR7R1MChMI


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Veca a lovaglásra esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120503-veca-a-lovaglasra-eskuszik.htmlVeca és Regina blog: "Igazi sellő vagyok, amin a húgom nagyon jól mulat"http://www.life.hu/ez-zsir/20120504-vecaregina-blog-igazi-sello-vagyok-amin-a-hugom-nagyon-jol.htmlSikertörténet: 40 évesen sem késő elkezdeni! Zsuzsa csak 5 kilót fogyott, de évtizedeket fiatalodotthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120503-sikertortenet-zsuzsa-csak-5-kilot-fogyott-de-evtizedeket-fiatalodott.htmlEz zsír! magazin 2 adás: Eszenyi Enikő beszólt Kökény Attilának: Megasztár lehetsz - ha lefogysz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120503-ez-zsir-magazin-2-adas-eszenyi-eniko-beszolt-kokeny-attilanak.html"Folyamatos háborúban vagyok a csoki ellen" - Wolf Kati odafigyel gyermekei egészséges étkezésérehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120502-wolf-kati-odafigyel-gyermekei-egeszseges-etkezesere.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.