Unokája lesz a volt amerikai elnöknek - Lehet, hogy már nem éri meg, hogy láthassa

betegség halál Chelsea Clinton unoka Bill Clinton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Amerikai Egyesült Államok egykori elnöke, Bill Clinton még unokája születése előtt meghalhat.

Bill Clinton lánya, Chelsea nemrég bejelentette: kisbabát vár. Az USA egykori elnöke nagyon boldog, ennek ellenére retteg attól, hogy már nem lesz alkalma találkozni az unokájával. A 66 éves politikus ugyanis évtizedek óta öröklött szívbetegségben szenved, és a szigorú diéta illetve a kezelések ellenére sem javult a szív- és érrendszeri rendellenessége.

AFP
AFP

Bill és Chelsea Clinton

"Bill egyre csak fogy, és nagyon aggódik az egészségéért. Retteg attól, hogy jövő ilyenkor már nem fog élni. Persze próbál optimista lenni, hiszen hamarosan nagyapa lesz. Úgy érzi azonban - és közeli barátai is ettől tartanak -, hogy már csak hat hónapja van hátra. Bill szemei csak úgy csillognak, amikor a születendő unokáról beszél" - vallotta egy bennfentes, aki azt is hozzátette: az egykori elnök szörnyen néz ki, legalább tíz évet öregedett az elmúlt egy évben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.