forgatás videó Fagor Buday Péter Molnár László receptvideó webszakács Molnár Lacisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olvastál már Webszakács receptet? Mindegy is, hiszen nézni kell, na meg megkóstolni...

Ezen a héten is folynak a Webszakács felvételei. A minap a Webszakács írói is ellátogattak a forgatásra és természetesen bele is kóstolhattak a nemsokára bővülő recepttár újabb remekeibe. Csak bíztatni tudunk, hogy próbáld meg elkészíteni a videókban látottakat, megéri!

Webszakács
Webszakács

A forgatások rendkívüli profizmussal, négy kamerával, komoly stábbal készülnek, de ez látszik az eredményen is. A képi megjelenés igényessége mellett a videós receptek bevezetőjéhez a magyar könnyűzenei élet ismert zeneszerzője, Molnár László komponált kellemes dallamot.

Látogass el a Receptek menüponthoz, válasszad ki az oldal alján, milyen fogást szeretnél készíteni vagy használjad az időcsúszkát és állítsad be, mennyi időt szánsz a főzésre. Persze alapanyag alapján is lehet receptet keresni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.