Rá sem ismerni, annyira elhízott az egykor csinos Baywatch-sztár

Nicole Eggert Baywatch hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch egykori szexi, szőke vízimentője, Nicole Eggert a terhessége alatt jó néhány kilót felszedett, így most, tíz hónappal a szülés után keményen küzd a plusz súllyal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole Eggert a Baywatch harmadik és negyedik szériájában játszott főszerepet - akkor, 1992-94 között még szexis, piros úszódresszben és tökéletes alakkal hódított a filmvásznon. Tizenöt évvel a vízimentés után a negyvenéves színésznő a súlyfelesleggel küzd. A napokban a sztárt lencsevégre kapták, amint tízhónapos kisfiával túrázgat a Los Angeles-i völgyekben. A képeket nézegetve meg kell állapítanunk, hogy nagyon sokat hízott a 155 centis, egykor filigrán vízimentő. De becsülendő, hogy a kétgyermekes anyuka összeköti a kellemest a hasznossal, és kisfiával, Keagannal a hátán végzi az edzést. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

A sztár az édesapja halála után tizennégy kilót hízott, így 2010-ben eldöntötte, hogy részt vesz az egyik csatorna "lefogyasztós" műsorában. A színésznő édesanyja, Georgina a következőket mesélte ekkor lányáról: "Nagyon megviselte az apja halála. Szinte ki sem mozdult az ágyból. Tudják, milyen Hollywood. Mindenki azt várja tőle, hogy olyan legyen, mint a Baywatchban volt - pedig ő már nem tizennyolc éves!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.