Kivasalták az öregedő akciósztárt

címlap rock Tom Cruise tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az öregedő Tom Cruise most megmutatja, hogy tud ő még fiatalos és vagány lenni, de ehhez segédeszközök is kellenek.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

Durva szemsmink, tetoválások, bőrnadrág, feketére lakkozott körmök, feszesen domborodó kockahas - ebből a leírásból valószínűleg nem Tom Cruise az, akire asszociálnánk. A sztár igencsak meglepett bennünket, amikor megláttuk a W magazin aktuális címlapján, hiszen nem sűrűn látni Tomot ilyen szerkóban - ráadásul nem Katie Holmes, hanem két szőke bombanő társaságában! Ez aztán igazán meglepő a színésztől, hiszen sosem láttuk még őt ennyire polgárpukkasztó szerelésben!

forrás: W Magazine
forrás: W Magazine

Egy pillanatig azt gondoltuk, mennyire vagány és szexi a sztár ezzel az új stílussal, aztán néhány másodperc múlva már meg is gondoltuk magunkat. A képet nézve ugyanis eszünkbe jutott, hogyan is nézhet ki ennyire ránctalannak valaki 49 éves létére. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a fotókon van utómunka. Hogy mennyi, azt mindenkinek a saját fantáziájára bízzuk. A rockos stílus egyébként nem véletlen, a sztár kapta ugyanis a Rock of Ages című film főszerepét, ő alakítja a rocker Stacee Jacket. A moziban egyébként Tom mellett Catherine Zeta-Jones, Russell Brand, Julianne Hough és Alec Baldwin is szerepet kaptak.

Valódi banyának tűnt a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20120508-valodi-banyanak-oltozott-a-fiatal-szineszno-marykate-olsen.htmlÚjra kirobbanó formában van a népszerű magyar énekesnő - Fotó!http://www.life.hu/szepulj/20120508-ujra-kirobbano-formaban-van-a-nepszeru-magyar-enekesno-toth-vera.htmlElmesélte szépségtitkait Beyoncéhttp://www.life.hu/szepulj/20120507-elmeselte-szepsegtitkait-beyonce.htmlLegyen igéző a tekinteted - Használj színes szemceruzát!http://www.life.hu/szepulj/20120503-kulonleges-sminktipp-szines-szemceruzakkal-a-meg-igezobb-tekintetert.htmlMindennél tökéletesebbre retusálták a magyar szupermodellthttp://www.life.hu/szepulj/20120503-mindennel-tokeletesebbre-retusaltak-a-magyar-szupermodellt-palvin-barbarat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.