pálinka Budai Vár pálinkafesztivál barackpálinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén tavasszal már hetedik alkalommal kerül megrendezésre a pálinkafesztivál a Budai Várban. 2012 a barack éve a Budavári pálinkafesztiválon!

 www.budapestipalinkafesztival.hu
www.budapestipalinkafesztival.hu

A hétvégi rendezvényen több, mint huszonöt kiállító, pálinkafőzde és kereskedő kínálja a finomságokat. Az Év Barackpálinkáját az ország legnevesebb pálinkafőzői (Harmatrázó, Gusto, Békési, Rézangyal, Villányi, Schiszler, Szalontai, Csalló, Rex, Hegyközi és Zwack) készítik a prémium párlatok házasításával, amelyet aztán a fesztiválon kóstolhatnak meg először a látogatók. A limitált mennyiségben készült pálinka igazán különleges, exkluzív csomagolásban várja az ínyenceket. A pálinkakóstolás mellett igazi gasztronómiai élményekben is részünk lehet: házi készítésű sajtokkal, pezsgőkkel, borokkal, csokoládékkal, fűszerekkel és a legfinomabb kolbászokkal várják idén is az odalátogatókat. Este hat órától még zenés programok is színesítik a fesztivál hangulatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.