Kristen Stewart ruha Charlize Theron Alkonyat Hófehér és a vadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron és Kristen Stewart együtt jelentek meg a Hófehérke és a vadász című film premierjén. A gonosz mostohát alakító Charlize azonban messze túlragyogta a Hófehérkét alakító fiatal kolléganőjét.

Nemrég egy brit magazin olvasói megválasztották az Alkonyat sztárját, Kristen Stewartot a legjobban öltözött hírességnek. Szerintünk ez kissé elhamarkodott döntés volt. A huszonkét éves színésznő a premierre egy fekete, gótikus stílusú, nagyon különleges Marchesa ruhát választott - bár ne tette volna! Kristen egyszerűen képtelen viselni ilyen ruhadarabokat. Már maga a kreáció is túl sok - szinte teljesen átlátszó az anyaga, furcsa a szabása, jól látszik, a fiatal sztár nem érzi benne jól magát. A hab a tortán már csak az volt, amikor a premier után a tinisztár átvette a szokásos edzőcipőjét. Kíváncsiak lennénk, hogy az amúgy vagányan öltözkődő sztár mikor tanulja meg, hogyan is kell megjelenni a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Kristen még több vörös szőnyeges fotóiért!

Kristen példát vehetett volna gyönyörű kolléganőjéről, a dél-afrikai Charlize Theronról. A szőkeség szintén egy áttetsző, gótikus ruhát választott a premierre, de az ő Dior-kreációja fényévekkel szebb volt, mint Kristené. Ráadásul Charlize épp olyan volt, mint egy királynő - karcsú, légies és gyönyörű, amin sokat dobott a jól eltalált smink és a káprázatos frizura. A sztár a kiegészítőket is zseniálisan eltalálta: a fekete ruha-táska-szandál komorságát türkizzöld ékszerekkel törte meg. Bravó!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre Kristen még több vörös szőnyeges fotóiért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.