Gyermek helyett kutyusok? Íme a gyönyörű színésznő házikedvencei

séta Hilary Swank Oscar-díj anyaság kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hilary Swank nemrég New York utcáin sétálgatott, ekkor kapták lencsevégre őt két tündéri kiskutyájával.

A 38 éves, Oscar-díjas sztár magánélete helyett a karrierjét helyezi előtérbe. A színésznő mostanság a legtöbb idejét két kutyusával, Rumival és Kaijal tölti. A kis házikedvencek igazán édesek, a barna szépség pedig szívesen sétálgat velük New York utcáin. Legutóbb őt és a kutyusokat is lefotózták, a róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hilary egyébként nem szerepel mostanában túl gyakran a vörös szőnyegen, és a ritka alkalmak egyike volt, hogy részt vett pár napja a New York-i Met gálán. A sztár magánéletéről sem sokat tudni mostanában: 1997 és 2007 között Chad Lowe felesége volt, a válás óta azonban nem hallani róla pletykákat. Vajon a színésznő már végleg lemondott a gyermekvállalásról?

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!



Veszélyes adalékanyagok, melyeket kerülj!http://www.life.hu/hazitunder/20120514-veszelyes-adalekanyagok-melyeket-kerulj.htmlA lejárt szavatosságú étel is fogyasztható? - Íme az igazsághttp://www.life.hu/hazitunder/20120511-a-lejart-szavatossagu-etel-is-fogyaszthato-ime-az-igazsag.htmlBetörtek a világhírű zenészhezhttp://www.life.hu/hazitunder/20120511-betortek-a-vilaghiru-zeneszhez-varnus-xaverhoz.htmlKirály Viktor és párja már túl van az örökbefogadásonhttp://www.life.hu/hazitunder/20120508-kiraly-viktor-es-parja-mar-tul-van-az-orokbefogadason.htmlÍgy támogatja az állam a lakáshoz jutást - Lakás-előtakarékosság 2012-benhttp://www.life.hu/hazitunder/20120504-igy-tamogatja-az-allam-a-lakashoz-jutast-lakaselotakarekossag-2012ben.htmlEbben a házban biztosan elférnek a cipők: íme a Jimmy Choo márka alapítójának új otthonahttp://www.life.hu/hazitunder/20120504-ebben-a-hazban-biztosan-elfernek-a-cipok-ime-a-jimmy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.