F&F divatbemutató és élő közvetítés Prágából

fashion week divatbemutató Csehország Prága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2012. május 16-án rendezték meg Prágában, a cseh fővárosban a nagyszabású, látványos F&F divatbemutatót, amelyen az idei őszi-téli trendek vonultak fel. A márka tervezői és stylistcsapata ezúttal az olaszországi Velencébe repítette a résztvevőket. Nemcsak a show díszletei, hanem a kollekció egyes darabjai is a velencei karnevál hangulatát idézték.

Az F&F 2012-2013-as őszi-téli kollekciójának bemutatóján arra törekedtek a szervezők, hogy a ruhákra összpontosuljon minden figyelem, így az mentes volt mindenféle táncos koreográfiától. Az idei őszi-téli trendekben több irányvonalat is meghatározott a márka, amelyeket most egyesével is bemutatunk.

Modernist

Egyik kedvencünket a minimalista külső, a tiszta árnyalatok és a díszítésmentesség jellemezte, modern stílus, ahol elsősorban a színek és a formák dominálnak. Úgy tűnhet, hogy az ilyen stílusú darabok nem csak az irodán belül állják meg a helyüket, elég csak a kiegészítőket variálnod, és máris az irodán kívül is viselheted ezeket.

Deco

Az egész világon hódítanak a reneszánszukat élő plisszírozott darabok. A tavasz és a nyár nagy kedvencét télen sem kell elfelejtened, az F&F új kollekciójából sem maradhattak ki ezek a darabok, viszont a hűs fagyiszínek helyett drámai, őszi színekben pompáznak. Az F&F-nél ráadásul color blockinggal is megbolondították a darabokat, amitől azok még különlegesebbek lettek. A plisszírozás miatt már önmagukban is különleges darabokat egyszerű, egyszínű pólóval, áttetsző blúzzal is viselheted. A plisszírozott ruhák fölött viselhetsz akár bőrdzsekit is. Tökéletes randiszerelés őszre!

Forrás: F&F
Forrás: F&F

Kattints a képre a galériáért!

Made in Chelsea

A márkánál gondoltak azokra is, akik a vidám, könnyed stílust kedvelik. Az egyszerű darabokat, a parkát és a pufikabátot nekik találták ki. Olyan ruhadarabok ezek, amelyeknek minden lány ruhatárában ott van a helyük, hiszen ezeket tudod a legeslegjobban kihasználni - stílustól függetlenül. Bármilyen imádnivaló is, a pufikabáttal azért érdemes vigyázni akkor, ha erősebb vagy hasban és mellben, mert ezek a darabok még inkább ott erősítenek, ahol nem előnyös.

Forrás: F&F
Forrás: F&F

Winter Luxe

Az olimpia évében a divatban is hódítanak a sportos vonalak, amelyek a bemutatón is visszaköszöntek. Ha erre a trendre voksolsz, egyszerre lehetsz divatos és praktikus - ami télen, valljuk be, nem hátrány. Egy dologra viszont nagyon kell figyelned, ha ezt az irányvonalat választod: hétköznapi viseletként soha ne viselj tetőtől-talpig sportos darabokat, hiszen nem a sípályára vagy a hüttébe készülsz! Egy-egy sportos darab mellé mindig válassz különlegesebb kiegészítőket: finom bőrkesztyűt, szőrmesálat, magas sarkú bokacsizmát.

Forrás: F&F
Forrás: F&F

Neo Gothic

A Life.hu másik nagy kedvence a szezonok óta hódító szexi csipke, amelyet még 2012 telén is nyugodtan viselhetsz. Míg tavaly csak elvétve kombinálták a tervezők a csipkét a bőrrel, viaszos anyagokkal, idén biztosan ez az irány. A munkahelyen csak finoman vele, mert az egyszerre feminin és nagyon szexi darabok nem kifejezetten irodakompatibilisek.

Forrás: F&F
Forrás: F&F

Baroque

A csipke a fehérneműkön is visszaköszön, hogy ne csak az utcán, hanem a hálószobában is hódíthass. Csábító formák és divatos csipkeberakások, átlátszó textíliák lágy arannyal kombinálva - ezek a fő jellemzői ennek az egyszerre klasszikus és fényűző stílusú kollekciónak.

Forrás: F&F
Forrás: F&F

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.