Beyoncé smink nélkül mutatkozott - Teljesen megváltoztatta az anyaság

anyaság smink Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban szokatlan dolgot művelt Beyoncé: smink nélkül lépett kamerák elé.

Úgy tűnik, a csinos énekesnő mindennél jobban élvezi az anyaságot. A sztár nemrég a Ghost című darabot nézte meg a Broadway-n, és szinte semmi sminket sem viselt. A róla készült képeket itt nézheted meg. Ajakbalzsam és némi pirosító volt ugyan a sztáron, de ezek alig látszottak: a szemére nem tett szemfestéket, sőt, még szempillaspirált sem, és alapozót sem használt a sztár. De meg kell hagyni, így is pompásan festett a boldog, mosolygós édesanya.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncét nem érdekelte, hogy most nem dívaként tündököl, mert így is szívesen pózolt a darab színészeivel. Az öltözködést sem vitte túlzásba: egyszerű, fekete rövidnadrágot és csíkos inget viselt. Az énekesnő egyébként teljesen kivirult január óta - ekkor született meg a kislánya, Blue Ivy. A sztár egyébként nemrég azt is elárulta, hogy a szoptatás segít neki abban, hogy visszanyerje bomba alakját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.