Kocsis Tibi nem volt mindig ilyen izmos - 20 kilót fogyott az X-Faktor előtt

Kocsis Tibor X-Faktor duci egészségtelen életmód túlsúly magas vérnyomás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csoki, kóla, nassolás: gyermekkorában az X-Faktor győztese, Kocsis Tibi sem tudott ellenállni az édességek csábításának. Azután, amikor az orvosok észrevették, hogy a gyerek vérnyomása is magas, közbeléptek - muszáj volt a fölösleges kilóktól megszabadulnia. Dr. Tóth Tamás obezitológus szerint a kövér kisgyerekek esetében egy dolgot tilos elkövetni a szülőnek: legyinteni és azt mondani, hogy majd megnyúlik.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=k5JmvCXVHQceSLxk

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!


Ez zsír! magazin: Janicsák Veca és Buday Péter bemutatkozikhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120428-ez-zsir-1-adas-janicsak-veca-es-buday-peter-bemutatkozik.htmlEljött az idő: elindult az Ez zsír oldal! - Mától nincsenek kifogásokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120418-eljott-az-ido-elindult-az-ez-zsir-oldal-matol.htmlEz zsír! magazin 2 adás: Eszenyi Enikő beszólt Kökény Attilának: Megasztár lehetsz - ha lefogysz!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120503-ez-zsir-magazin-2-adas-eszenyi-eniko-beszolt-kokeny-attilanak.htmlEz zsír! magazin 3. adás: Tényleg szerencsés? Bármennyit eszik nem hízik Varga Viktor!http://www.life.hu/ez-zsir/20120510-ez-zsir-magazin-3-adas-barmennyit-eszik-nem-hizik-varga.htmlVV Gergő: Ha valakinek önértékelési problémája van, menjen el edzeni!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120406-vv-gergo-ha-valakinek-onertekelesi-problemaja-van-menjen-el-edzeni.htmlVeca a lovaglásra esküszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120503-veca-a-lovaglasra-eskuszik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.