Anyagi gondokkal küzd a népszerű magyar színész

adós Zana József anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénz, fellépések és asszony nélkül maradt a hetvenhárom éves Zana József.

Ganxsta Zolee édesapja 1967-től nyugdíjazásáig volt a Vidám Színpad művésze. A színész azonban nemrég elárulta, siralmas élethelyzetben van. Nagyon régen játszott utoljára, és meg kell húznia a nadrágszíjat, hiszen a színésznyugdíjak többsége alig éri el az ötvenezer forintot. Annak azonban örül, hogy egyedül van. ,,Nem szeretek egyedül lenni, de így legalább nem kell költenem senkire. Sajnos ez manapság már így van, hogy egy hölgyet el kell vinni ide-oda, vannak kívánságai, ajándékot kell venni neki, és nekem erre most nem telik. Leadtam az igényeimből, megnézem azt, hogy mikor mit eszem. Mondhatni, fillérek jutnak csak ennivalóra. De ez nem a világ vége, siralmas a helyzet, de ilyenkor mindig arra gondolok, vannak, akik tényleg éheznek, akiknek még pár száz forint sem jut arra, hogy ne éhes gyomorral feküdjenek le. Humorral igyekszem oldani a bennem rejlő feszültséget, mert az van bőven. Már most azon töprengek, mi lesz télen, ha jön a fűtésszámla... "- árulta el Zana a Blikknek.

Forrás: MTI/Sándor Katalin
Forrás: MTI/Sándor Katalin

,,Ha kesergek, nem lesz jobb. Már szervezek magamnak őszre egy előadói estet, annak a bevételéből talán kijön majd a fűtésszámla. Nem tartom cikinek a helyzetet, amiben vagyok, mert itthon minden második ember ugyanígy küszködik. A múltkor például valaki azt mondta, látta a nevemet egy APEH-adóslistán. Erre azt feleltem: Ó, tényleg?! Az nem lehetek én, mert oda csak azok kerülhetnek, akik pénzt keresnek! Bárcsak én lennék az!" - nevetett Zana.

Tipp! Így bolondozik a híres politikus! Kattints a galériáért!



Előléptetés, fizetésemelés: így segít a karrierépítésben a feng shuihttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120517-eloleptetes-fizetesemeles-igy-segit-a-karrierepitesben-a-feng-shui.htmlVeszélyes adalékanyagok, melyeket kerülj!http://www.life.hu/hazitunder/20120514-veszelyes-adalekanyagok-melyeket-kerulj.htmlEz sem volt elég jó? Jennifer Aniston újraszabatja nemrég vásárolt palotájáthttp://www.life.hu/hazitunder/20120514-ez-sem-volt-eleg-jo-jennifer-aniston-ujraszabatja-nemreg-vasarolt.htmlA lejárt szavatosságú étel is fogyasztható? - Íme az igazsághttp://www.life.hu/hazitunder/20120511-a-lejart-szavatossagu-etel-is-fogyaszthato-ime-az-igazsag.htmlBetörtek a világhírű zenészhezhttp://www.life.hu/hazitunder/20120511-betortek-a-vilaghiru-zeneszhez-varnus-xaverhoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.