Hamarosan babája lesz a Barátok köztben felnőtt színésznőnek

baba terhesség Barátok közt ultrahang Csifó Dorina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél boldogabb már nem is lehetne Csifó Dorina! A Barátok közt egykori cserfes Noémije szeptember óta feleség, szíve alatt pedig első gyermekét hordja. Az ötödik hónapban van, októberre várja Vincét.

"Mindenképpen V betűvel kezdődő nevet szerettünk volna, hiszen a páromat Viktornak hívják. Azért döntöttünk a Vince mellett, mert ugyanazt jelenti, mint a Viktor: győztes" - mesélte csillogó szemmel a kismama a Blikknek, büszkén mutatva a piciről készült ultrahangképet.

"Itt a kisfiam! És az ott a kukija!" - Dorina sokáig azt hitte, nem lehet gyereke, azon gondolkodott, kivizsgáltatja magát, és erre kéri a párját is, amikor váratlanul kiderült: babát vár.

www.facebook.com
www.facebook.com

"Ott álltam a fürdőszobában a teszttel, amelyen annyira halványan jelent meg a pozitív eredményt jelentő két csík, hogy inkább lefotóztam, és elküldtem a nővéremnek: szerinte is azt jelenti-e, hogy terhes vagyok" - mesélte Dorina, aki párjával a baba miatt Zuglóba, a nagymamájától örökölt családi házba költözött.

"Nem akartunk szűk albérletben élni, de a terv az, hogy építünk majd egy házat" - mesélte a színésznő, aki egyelőre nem hagyta abba a munkát, még szinkronizál. Szabadidejében pedig élvezi, hogy a párja körülrajongja.

"Ott segít, ahol tud. Képes akár hajnalban elmenni nekem olyan ételért, amit kívánok, mert most épp abban az időszakban vagyok, hogy csak az nem kell, ami a hűtőben van" - mesélte nevetve a leendő anyuka, aki egy édes történetet is megosztott velünk.

"Viktor mostanában mindenkinek mesél egy sztorit, amely, azt hiszem, megmagyarázza, miért ő lett a gyermekem édesapja. Egy héttel azelőtt, hogy összejöttünk, születésnapja volt, és én egy pár fiúbabacipőt ajándékoztam neki, jelezve azt, velem csak akkor kezdjen, ha komoly kapcsolatot akar. Azt hiszem, már akkor éreztem, ő lesz az igazi."

A te csemetéd hogyan rajzolja le a családod?http://www.life.hu/anyaskodj/20120516-a-te-csemeted-hogyan-rajzolja-a-csaladod.htmlEgyke gyerekek: nagyobb kihívást jelentenek a szülőknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120515-egyke-gyerekek-nagyobb-kihivast-jelentenek-a-szuloknek.htmlElvesztette kisbabáját az egykori Big Brother-sztár - A bejelentés után történt a tragédiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-elvesztette-kisbabajat-az-egykori-big-brothersztar-a-bejelentes-utan.html"Nem bírtam megfogni a fiamat" - Így szültemhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120509-nem-birtam-megfogni-a-fiamat-igy-szultem.htmlMegszületett a magyar származású színésznő és kedvese első babájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120513-megszuletett-chris-hemsworth-es-elsa-pataky-kisbabaja.htmlEddig bírta a pelenkák mellett: Kovács Ágit szíve visszahúzza az uszodábahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120511-eddig-birta-a-pelenkak-mellett-kovacs-agit-szive-visszahuzza-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.