Nem korai még? Mindössze 8 éves, de már festi a haját a sztárcsemete

hajfesték Gwyneth Paltrow Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri az a sztárcsemete, akinek a szülei a legtöbbet megengednek. Gwyneth Paltrow csemetéje azonban még a hisztis kislányt is lepipálja.

Apple Martin nemrég múlt 8 éves, de máris követi a trendeket. Valószínűleg ő is megirigyelte Katy Perry állandóan változó színű tincseit, mert nemrég Jay-Z és Kanye West Watch the Throne show-ján Londonban ő is pink hajjal mutatkozott. Ez azért szerintünk túl korai egy ennyi idős gyereknél - vagy már ő is olyan kislány lett, akinek híres szülei az égvilágon mindent megengednek?

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Gwyneth Paltrow Twitter-oldalán közzétett képe a gyerekeiről

Apple szülei, Paltrow és a Coldplay frontembere, Chris Martin jó barátai Jay-Z-nek és Beyoncé-nak, így a két család minden alkalmat megragad arra, hogy együtt bulizhasson. Sőt, Beyoncé terhessége alatt a színésznő még jó tanácsokkal is ellátta barátnőjét.

Kiköpött anyja Reese Witherspoon kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120514-kikopott-anyja-reese-witherspoon-kislanya.html"Nem féltem, és talán ez lett a vesztem" - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120517-nem-feltem-es-ez-lett-talan-a-vesztem-igy.htmlBeyoncé smink nélkül mutatkozott - Teljesen megváltoztatta az anyasághttp://www.life.hu/anyaskodj/20120517-beyonce-smink-nelkul-mutatkozott-teljesen-megvaltoztatta-az-anyasag.htmlEgy különleges fejlesztési módszer: jobb agyféltekés rajzolás gyerekeknekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120517-egy-kulonleges-fejlesztesi-modszer-jobb-agyfeltekes-rajzolas-gyerekeknek.htmlHamarosan babája lesz a Barátok köztben felnőtt színésznőnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120518-hamarosan-babaja-lesz-a-baratok-koztben-felnott-szinesznonek-csifo-dorinanak.htmlKicsinek szebb volt: Halle Berry lánya manapság inkább apjára hasonlíthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120517-kicsinek-szebb-volt-halle-berry-lanya-manapsag-inkabb-apjara-hasonlit.htmlA te csemetéd hogyan rajzolja le a családod?http://www.life.hu/anyaskodj/20120516-a-te-csemeted-hogyan-rajzolja-a-csaladod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.