szarkaláb öregedés szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt tudjuk, hogy egy szép mosoly milyen elbűvölő tud lenni, de hogy a szarkaláb is lehet szexi? Márpedig van, akinek jól áll az öregedés, és ezt még Hollywoodban sem mindig felejtik el. A másságát nyíltan vállaló Jane Lynch érett nőként is gyönyörű. Sajnos sokan azonban kétségbeesetten küzdenek az öregség jelei ellen. A héten kiderült az is, hogy legyen bármilyen valakinek a frizurája, csak egy dolog számít: a haj legyen ápolt!

Tökéletes fogsor, a sztárok ismérve

Minden esemény jó lehetőség, hogy a sztárok megvillantsák tökéletes fogsorukat, arról nem is beszélve, hogy fogorvosaiknak ez milyen reklámértéket jelent. Úgy tűnik, manapság a celebeknek egyik nélkülözhetetlen kiegészítője vakítóan fehér mosolyuk. Ez különösen hasznos lehet abban az esetben, ha stylistjaik nem kimondottan sziporkáznak. Nálunk a 65. Cannes-i Filmfesztivál TOP 3 mosolya Nicole Kidmané, Milla Jovoviché és Kylie Minogue-é.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lehet stílusosan öregedni!

Az öregedéssel megbirkózni igen nehéz feladat, főként, ha az ember a mindennapjait a reflektorfényben éli. Mélyülő mimikai ráncok, gyarapodó szarkalábak, őszülő hajkorona, fiatal konkurencia, hogy a többiről ne is beszéljünk. Számtalan praktikával élhetünk, költségesekkel és kevésbé költségesekkel is. A sztárvilágban mégis szép számmal akad példa arra, hogy valaki megálljt parancsolva önmagának, hús-vér ember módjára, öregedésének jeleit bátran vállalja. Az 52 éves Jane Lynch egyike azoknak a színésznőknek, akik a természetes szépséget képviselik, és nem ijednek meg az évektől. A Julie & Julia sztárja még ma is üdítő látvány. Ez sajnos nem mondható el a hajdani szupermodellről, a mostanában divatfotósként és íróként is tevékenykedő Janice Dickinsonról, aki nagyjából olyan gyakran járhat plasztikai sebészhez, mint más fodrászhoz, és szépen lassan kezdi elveszíteni saját vonásait.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fő az ápoltság!

Úgy tűnik, ha frizuráról van szó, ma már nem tévedhetünk. A sztárok fodrászai mindent kipróbálnak, fantáziájuk határtalan. Felnyírt, mint a modell, Cassie Venturának, bongyor szénakazal, mint Halle Berrynek, vagy éppen oldalra fésült, mint a kínai színésznőnek, Li Bingbingnek. Legyen ápolt és ragyogó, ez a legfőbb szabály! S mi is lehetne vonzóbb, mikor nyakunk és dekoltázsunk olykor kivillan hajunk zuhatagából.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.