fashion week a nap cikke nyári ruhatár ruha fehér póló szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehér ruhadarab nélkül nehéz elképzelni a nyarat. Már egy egyszerű szabású hófehér póló, de egy ugyanilyen színű cserfes ruha, egy vékony nyári ing vagy egy csinos nadrág is a tökéletes nyári összeállítás alapja lehet - ha betartasz néhány szabályt. Hiába számolunk fel újabb és újabb divattabukat, azért a fehér színnel még mindig óvatosan kell bánni.

A nyár kedvence: a 7/8-ados nadrág

A fehér sort az egyik legszexibb nyári viselet, amit azért nem engedhet meg magának mindenki. A 7/8-ados nadrághosszhoz már nem kellenek modell-lábak, de azért ezzel sem árt vigyázni. Halle Berry sem az a piszkafa típus, mégis lehengerlően gyönyörű fehér nadrágban. A színésznő egyik trükkje a magas sarkú cipő, ami nyújtja a lábait; a másik viszont a nadrág anyaga. Minél vékonyabb az anyag ugyanis, annál inkább előtűnnek a bőrhibák vagy a kevésbé feszes idomok. Ha már itt tartunk, a narancsbőrön kívül a látható bugyivonal továbbra is tabu, úgyhogy nagymama bugyogók helyett elő a testszínű tangákkal!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vigyázz, horgolt!

Az áttetsző anyagokból készült modellek mellett a horgolt darabok is őrülten divatosnak számítanak idén nyáron. Némelyik olyan gyönyörű, hogy azonnal bele lehet szeretni. Mi mégis azt tanácsoljuk, ezeknél a ruháknál csak és kizárólag a tükörképedre, ne pedig a szívedre hallgass, mert ezek az anyagok tényleg mindent megmutatnak és kiemelnek. Arról nem is beszélve, hogy a fehér szín önmagában elég ahhoz, hogy magára vonzza a tekintetet. Ha az Isten is arra teremtett, hogy áttetsző fehér felsőt vagy horgolt darabokat viselj, még mindig létezik egy buktató: a melltartó színe. Lehetőleg ne fehéret vagy feketét válassz, az annyira '90-es évek! Viseld inkább testszínű vagy a nyár slágerének számító pasztellszínű fehérneművel!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy ruha, több eset

A klasszikus kis fekete ruhát már tavaly is kiütötte a fehér ruha, amelyet a sztárok előszeretettel viseltek különböző alkalmakra. Idén ez a trend tovább erősödik, egyre többször látni gyönyörű és nagyon elegáns fehér koktélruhákat, amelyek szerencsére kicsit sem emlékeztetnek a megkurtított menyasszonyi ruhákra. Szerintünk idén az egyik legjobban kihasználható fazon pont olyan, amelyet Gabrielle Union viselt egy alkalommal. A hosszabb ujjú, kerek nyakú, finoman A-vonalvezetésű ruhácska ugyanúgy viselhető kényelmes lapos szandállal, mint laza, nyitott farmeringgel és espradilles cipővel, mint aranyszínű kiegészítőkkel és nőies magas sarkúval, szóval tökéletes választás minden alkalomra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fehér póló? Bármikor!

Ha azt hiszed, a fehér póló unalmas, akkor még nem viselted úgy, ahogy mi ajánljuk. A fehér pólóhoz ugyanis bármit párosíthatsz az elegáns ceruzaszoknyától kezdve a rövid sorton át. Ezek és a kiegészítők teszik a pólót sportossá, csajossá vagy elegánssá. Ha bővebb pólót választasz, akkor mindig szűk alsót válassz mellé, míg ha szűk pólót viselsz, akkor húzhatsz hozzá bővebb darabokat, például tányérszoknyát vagy chino szabású nadrágot. Kristen Stewart blézerrel, mintás nadrággal és magas sarkúval viseli, ami még a vörös szőnyegen is megállja a helyét. Candice Accola aranyszínű nadrágjával pedig igazi partiszereléssé változtatta az egyszerű fehér pólót.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Túl szűk, túl apró, túl kivágott? Inkább ne!

Van, ami csak a sztároknak és nekik is csak a vörös szőnyegen engedélyezett. Gondolj bele, mi lenne, ha Rihanna szinte csak dekoltázsból álló szereléséhez vagy Miley Cyrus aligruhájához hasonló darabban jelennél meg valahol? Az ilyen modellek viseléséhez rengeteg önbizalomra és megközelítőleg tökéletes testre van szükség, különben olcsó és végtelenül ciki lesz az összhatás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mentamánia - Így viseld a nyár kedvenc divatszínéthttp://www.life.hu/legytrendi/20120515-divat-2012-nyar-mentamania-igy-viseld-a-nyar-kedvenc.htmlSzínpompás topánok a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120419-heti-stilusmustra-szinpompas-topanok-a-voros-szonyegen.htmlEzekkel a színekkel frissítsd fel a gardróbod tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120319-tavaszi-trendek-ezekkel-a-szinekkel-frissitsd-fel-a-gardobod-tavaszra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.