Bakizott az Alkonyat sztárja, mindenki láthatta a melleit

mellbimbó Kristen Stewart szexi Cannes ruha vörös szőnyeg villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristen Stewartot hiába választották meg a legjobban öltözött hírességnek egy brit magazin olvasói, mi legtöbbször nem vagyunk elragadtatva az Alkonyat sztárjának vörös szőnyeges belépőitől. A minap Cannes-ban Kristen megmutatta, van neki nőies és szexi oldala is, de a baki ezúttal sem maradt el.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ebben a merészen dekoltált ruhában ugyanis csakis királynői tartással lehet közlekedni és pózolni. Mihelyst viselője elereszti magát, rosszul fordul, esetleg lazán átöleli partnerét, azonnal meggyűrődik a ruha eleje, és túl sok csupasz bőrfelület látszik ki. Kristen Stewart, aki a vörös szőnyegen inkább feszeng, mint pózol, de legalábbis emberi módon viselkedik, nem minden pillanatban figyelt oda a tartására, a stylistok pedig nem ragasztották eléggé oda a bőréhez a merész ruhát. Bizonyos szögből nézve a még a leragasztott mellbimbója is látszott. Ennek ellenére is meg kell dicsérjük a színésznőt, aki szerintünk még sosem nézett ki ilyen dögösen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.