Borzalmas frufruk - Heti beauty-mustra

frufru frizura narancsbőr vörös szőnyeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az óriás pillák kerültek reflektorfénybe, és ha már itt a nyár, a természetes frizurák is hódítanak. De miért van az, hogy egyesek még mindig divatosnak hiszik a "zsíros frufrut"? Pedig nincs annál szörnyűbb, amikor csimbókokban lóg a homlokhaj. Úgy látszik, Natalie Gale-t, Gayle Kinget és a híres rendező Sir Ridley Scott feleségét, Gianina Faciót sem zavarja. Kár.

Villants inkább homlokot!

Mint arról már mi is beszámoltunk, a frufru most nagyon trendinek számít. Van azonban, akinek - trend ide vagy oda - nem kellene ezt az új hóbortot követni. Hogy mire gondolt Natalie Gale, amikor kilépett a fodrászszalonból, inkább tudni sem szeretnénk, mert a visszatérő '90-es évek ide vagy oda, ez a frufru még mindig cikinek számít. Ráadásul középen elválasztva? Gayle King frizurája sem éppen a legjobb választás, inkább tűnik parókának, mint szexi frizurának. Ráadásul a frufru itt is kevés és csimbókokban áll. Sir Ridley Scott feleségének, Gianina Faciónak sem áll túl jól a két homlokhajszál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Óriás pillák

A kozmetikai reklámok, hirdetések sokszor hordozzák a hosszú és göndör szempillák ígéretét. Mert egy nő tekintete legyen vonzó, azt pedig szép, hosszú pillákkal lehet még inkább kiemelni. Persze a hírességek közül sokan "csalnak". Amióta többféle verzió is létezik a műszempillára, egyre többen élnek a lehetőséggel, hogy felturbózzák, amit a természet adott. Vannak például, akik valódi állatszőrt választanak. Danielle Panabaker szemei egyenesen igézőek a sűrű fekete szempillák árnyékában. Riley Steele azonban mintha kicsit bandzsítana a sok festéktől, ami a pilláira került. Itt már tekintetről sem beszélhetünk, csak két fekete foltról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Természetes loknik

Itt a nyár, és minden arra késztet minket, hogy minél kényelmesebben és természetesebben öltözzünk! Ugyanez vonatkozik a hajviseletünkre is. Pár hónapra vége az erőltetett frizuráknak, és búcsút mondhatunk a hajfixálóknak is. Ha igazán trendinek és lazának akarunk tűnni, kövessük az amerikai modell, CariDee English vagy Gina Holden példáját. Ahogy az már a héten több szempontból is kiderült, az egyszerűbb néha több.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Közönséges narancsbőr

Nem tudjuk, Sandra Vidal hogy gondolta, hogy ebben a ruhában érkezik a True Blood premierjére, mert oké, hogy ez nem Cannes, de ebben a ruciban inkább valami sztriptízbárban tudnánk elképzelni felszolgálóként. Ráadásul egy kis narancsbőr is mintha befigyelne a bal combján, arról nem is beszélve, hogy egy kicsit nagyobbat lép, és kivillan a feneke. Krysten Ritter ugyanott megmutatta, hogy ízlésesen is lehet villantani. Combközépig felsliccelt ruhájában nagyon szexi volt - amihez hozzájárult makulátlan bőre is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.