terhesség kisbaba Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé és férje, Jay Z állítólag második gyermeküket várják.

A világ legszebbjének választott énekesnő januárban hozta világra pici lányát, Blue Ivy Cartert. Egyes források szerint azonban a szépség és a férje belehúztak, hiszen Beyoncé ismét állapotos, ráadásul a második hónapban van. Egy bennfentes szerint a pár a nyár vége felé jelenti majd be hivatalosan a nagy hírt, és a dolog is azért szivárgott ki, mert volt néhány egyértelmű jel, ami a sztár terhességére utalt.

Northfoto
Northfoto

Beyoncé állítólag hetek óta nem iszik alkoholt, sőt, az utóbbi időben többször is visszautasította azokat, akik kedvenc, méregdrága borával kínálták a sztárt. Ráadásul a fiatal anyuka nemrég elkezdett folsavat szedni, ami a terhesség alatt mindenképp ajánlott a várandós anyukáknak. Ha a sztár és férje ilyen ütemben haladnak, hamarosan egy egész focicsapatnyi babájuk lesz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.