Will Smith neje, Jada nemrég elárulta, mitől néz ki negyvenévesen is ilyen fantasztikusan.

 

Jada Pinkett Smith nagy titka, hogy nem az élvezet kedvéért eszik. "Az egyik nagyim volt az egyetlen a családban, aki nem tudott főzni. Borzalmasan főzött, de megtanított arra, hogy ne az étel élvezete miatt együnk, hanem csakis azért, mert táplálni kell a testünket" - mesélte a filmsztár.

Forrás: AFP

"Én azóta is betartom ezt a tanácsot, és persze néha én is eszek sült krumplit vagy pizzát, de általában szigorú az étrendem. Magas proteintartalmú ételeket fogyasztok, rengeteg zöldséget és csakis egészséges szénhidrátokat eszem" - vallotta Jada, aki büszke lehet pompás testére.

 

Ki kellett bontani a ház falát, hogy kimentsék a 400 kilós fiatal lánythttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120530-ki-kellett-bontani-a-haz-falat-hogy-kimentsek-a-400.html Zoltán Erika: "Azt a luxust nem engedhetem meg, hogy nem érek rá"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120604-termeszetes-gyogymodokkal-dieval-tartja-magat-formaban-zoltan-erika.html Nem rémhír: így vezet a túlsúly rákhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120530-nem-remhir-igy-vezet-a-tulsuly-rakhoz.html A végzet asszonyától a rosszul táplált tízéves kislányig - Nőideálok a 20. századbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120530-a-vegzet-asszonyatol-a-rosszul-taplalt-tizeves-kislanyig-noidealok.html Csúnyák, mégis szépnek látják magukat - Anorexiás kamaszokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120523-csunyak-megis-szepnek-latjak-magukat-anorexias-kamaszok.html