fashion week állatminta ruha batikolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a valóságshow-sztárocskák próbáltak meg kitenni magukért: vadcicusok váltották egymást a vörös szőnyegen, de volt, aki a jól bevált "kis feketével" próbált aratni több-kevesebb sikerrel. A héten az is kiderült, mi a nyár legnagyobb trendje, amely hosszú idő után újra reneszánszát éli.

Ez vadállati!

Sztárjaink ez alkalommal a "vadállatok bőrét" aggatták magukra, vagy legalábbis mintázatukat, megidézve a '80-as éveket. Tigris-, leopárd-, zebra-, zsiráf- és kígyóminta: szavanna a javából! A VH1 egyik valóságshow-jának játékosa, Vanessa Henriquez igazi Dzsungel Jane-ként feszített ebben a miniruhában, nem? Persze a VH1 másik üdvöskéje, Brooke Lauren sem maradt le kolléganőjétől, ő is egy hasonló mintájú ruhát választott, amivel nem is lenne baj, de az öv és a cipő nem igazán stimmel. Jennia Fredrique színésznő viszont igazán csinos, ő egy ocelotmintás kistáskával dobta fel a megjelenését. Ez bizonyítja, hogy nem minden esetben kell túlzásokba esni, ha valaki vagányra akarja venni a figurát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kis fekete kudarca

A legendás darab, ami nem hiányozhat a hölgyek ruhatárából. Mi több, minden nő ruhatárának alapja, illetve alapja kellene, hogy legyen egy elegáns, stílusos és minden alkalomra tökéletes "LBD" (little black dress). Azt persze értjük, hogy minden korban megújul és változik, na de így és ennyire!? Mi sajnos nem tudtunk kiigazodni Zaza Mirazlou ruhakölteményén. Jó lenne tudni, hol kezdődik a melltartó és hol ér véget a ruha! Azonban nem csak ő volt rosszul öltözött a Fox eseményén; Debra Pivko váalsztása szintén nem szerencsés. Ez a kis fekete se nem elegáns, se nem stílusos, ráadásul még kövéríti is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nyakékleltár

Fekete, türkiz, fehér vagy bíborvörös, rövid vagy duplasoros, szolid vagy éppen egy rendkívül vadító nyaklánc, az öltözékeknek fontos része lehet. A nyakékek vibráló színekkel és különleges formájukkal vonták magukra - és persze viselőjükre - a figyelmet ezen a héten is. A realitysztár Kori Johnston üde megjelenésének a kulcsa a jó színválasztás. Ez a barackszínű felső jól harmonizál a mentaszínű köves nyaklánccal. A Fox rapidrandi eseményére érkezett Jan Shiva pedig igazán stílusos ezzel a gyönyörű rubintkövekkel és gyöngyökkel díszített aranynyakékkel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Batik-őrület

Az idei nyár legújabb slágere a batikolt ruha. Ha ismerjük ennek a fortélyait, akár házilag is feldobhatjuk egy-két megunt ruhadarabunkat, mert a hippikorszakot idéző ruhák elkészítéséhez nem kell más, mint spárga és ruhafesték, na és némi fantázia. Valószínűleg sztárjaink nem így tettek szert ezekre a darabokra. A kivételes humoráról híres Luenell egy lepelszerű batikolt ruhát választott az Apa ég! (That's My Boy) bemutatójára. Előnyösnek semmiképpen sem nevezhetjük, de a komika személyiségéhez éppen passzol. Leighton Meester, a Gossip Girl sztárja azonban kimondottan jól fest ebben a miniruhában, amihez jól illik a fekete Jimmy Choo szandál. Egyszerre izgalmas és letisztult a megjelenése.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.