gazdasági válság csőd Westlife
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajban van az egykor népszerű fiúcsapat, a Westlife tagja, Shane Filan.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shane és testvére, Finbarr még a gazdasági válság előtt több banktól is felvett hitelt hazájukban, Írországban. Cégük segítségével egy 90 lakásos lakókomplexumot kezdtek építeni Dromahairben. A válságnak köszönhetően a házaknak mindössze csak a fele készült el, ráadásul alig tudtak eladni néhány lakást. Tavaly év végén pedig Shane áttette a telephelyét Írországból az angliai Surrey-be, így az Egyesült Királyság szabályai érvényesek rá. Írországban a csődeljárással kapcsolatos ügyek közel tizenkét évig is eltartottak volna, Angliában azonban, ha minden jól megy, csak egy év lesz.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A Westlife egyébként nagyon sikeres csapat volt: becslések szerint közel 31 millió fontot kerestek azzal, hogy világszerte 44 millióan vásárolták meg a lemezeiket. Shane próbálja rendbehozni a dolgokat: jövőre saját albumot akar megjelentetni. "Shane-nek ütős karrierje lesz a Westlife után is. Milliókat fog keresni szólóénekesként. Újrakezd mindent, és gazdag lesz" - nyilatkozta nemrég Louis Walsh, a banda menedzsere.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!


4 különleges, pezsgős desszert, ha unod a hagyományos édességekethttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120612-4-kulonleges-pezsgos-desszert-ha-unod-a-hagyomanyos-edessegeket.html6 gyönyörű évet töltöttek együtt: kis kedvencét gyászolja Lang Györgyihttp://www.life.hu/hazitunder/20120611-6-gyonyoru-evet-toltottek-egyutt-kis-kedvencet-gyaszolja-lang-gyorgyi.htmlKigyulladt Robert De Niro lakásahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120609-kigyulladt-robert-de-niro-lakasa.htmlOktóberig virágzó, igénytelen, mégis gyönyörű növények az erkélyrehttp://www.life.hu/hazitunder/20120607-oktoberig-viragzo-igenytelen-megis-gyonyoru-novenyek-az-erkelyre.htmlVan az a pénz? Gusztustalan feladatra vállalkoznak a TV2 műsorvezetőihttp://www.life.hu/hazitunder/20120605-van-az-a-penz-gusztustalan-feladatra-vallalkoznak-a-tv2-musorvezetoi.htmlVajon illik hangosan durrantani? - A pezsgőfogyasztás etikettjehttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120607-vajon-illik-hangosan-durrantani-a-pezsgofogyasztas-etikettje.htmlHalott babával védi otthonát Varnus Xavérhttp://www.life.hu/hazitunder/20120605-halott-babaval-vedi-otthonat-varnus-xaver.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.