Nem kell Hollywoodnak? Újra kifutón a csontsoványra fogyott színésznő

fashion week modell sovány Rosie Huntington-Whiteley Transformers 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angol modellből lett színésznő, Rosie Huntington-Whiteley csontsoványan tért vissza a kifutókra.

Hollywoodban nem aratott osztatlan sikert Jason Statham színész kedvese, Rosie. A modell korábban azt gondolta, csak bájosan kell mosolyognia a Transformers 3-ban ahhoz, hogy ő is színésznő lehessen, de tévedett: förtelmes alakításáról tavaly hónapokig cikkezett a bulvársajtó. Miután bebizonyosodott, hogy a zsiráfnyakú hölgyből nem lesz filmcsillag, Rosie visszatért a kifutókra - csontsoványan.

AFP
AFP

Rosie Huntington-Whiteley alakja mindig karcsú és légies volt, a legutóbbi divatbemutatón a Sao Paulo-i divathéten azonban meglepően sovány volt a modell. Rosie vitathatatlanul az este sztárja volt, hiszen ő nyitotta és zárta az eseményt. Bőrnadrágjában azonban jól látszottak az iszonyúan sovány lábai - vajon ezt kedvese, Jason szeretné, netán a divatguruk adtak ultimátumot a korábban csinos és nőies sztárnak?

Az RTL Klub sztárja mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.