Élnek-halnak az aranyért a sztárok - Heti stílusmustra

fashion week ruha arany divatszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten kiderült, hogy a vörös szőnyegen igenis meg kell adni a módját! Legyen az illető a divatikon Chloe Sevigny, még rajta sem áll jól minden, főleg, ha úgy néz ki, mintha a konyhából jött volna.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!

A héten voltak azért szó szerint ragyogó megjelenések is, az arany például több sztáron is megcsillant kiegészítő vagy ruha formájában. Christina Applegate pedig csodásan nézett ki, bizonyítva, hogy még mindig dögös a vörös.

Csak csínján a mértékletességgel!

Az érthető, hogy sztárjaink olykor egyszerűen, de annál nagyobb gonddal megalkotott összeállításban jelennek meg a közönség előtt. Megesik azonban, hogy még így is túlzásokba esnek. Választásuk ilyenkor decens darabokra esik, amelyek mégis inkább megbotránkoztatóak, mintsem visszafogottak és elegánsak. Cathy Schulman neves producer bájait például egy bő fazonú, fekete kárpittal takargatja. Ennél létezne azért sokkal jobb megoldás is, ha már a feketéhez ragaszkodik. Chole Sevigny pedig állig begombolt, kockás, nagyanyáink legendás otthonka-divatjára emlékeztető ruhadarabot visel. Ezzel olyan sztárok nyomába lépett, mint az otthonkában bulizó Rumer Willis vagy a hasonló darabban parádézó Nicole Kidman. Szép dolog a visszafogottság, de a jelek szerint ezt is csak mértékkel és jóízléssel érdemes tenni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ragyogó összeállítások

Figyelem, az arany újra divat! Vagy talán soha nem is távozott? Egy bizonyos: az "aranyos" ruhakölteményekért és kiegészítőkért élnek-halnak a sztárok még akkor is, ha hatalmasra növeli a testüket. Legyen az nemesfémből készült egyszerű, ám nem meglepő módon mégis méregdrága kiegészítő, vagy éppen egy designdarab - mindkettő tökéletes választás. Az arany különösen a napbarnította bőrön mutat ragyogóan. Julie Benz aranyszínű ruhája és kiegészítői, megfűszerezve a színésznő szőke tincseivel, nagy gonddal megalkotott toalettről tanúskodnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

L. Scott Caldwell egy csodás aranynyakékkel koronázta meg visszafogott összeállítását, míg Laura San Giacomo - mohó módon - dekoltázsát és csuklóját is aranylánccal díszítette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tüzes dámák

A vörös a tűz, a szenvedély, a veszély színe. Vörös ruha, vörös rúzs, szőke haj - ettől a triótól a közönség vérnyomása garantáltan az egekbe szökken, ha másé nem is, hát az uraké bizonyosan. Christina Applegate stylistja kétségtelenül biztosra akart menni. A színésznő pazarul fest ebben a szerelésben. Kolléganője, a keleti származású Chiaki Matsubara is ezt az árnyalatot választotta és szemlátomást ezt nem is bánta meg. Diahann Carol pedig a fekete nadrágkosztümhöz választott kiegészítőként bíbor színű vállkendőt. Elegáns és már-már klasszikus megoldás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem kell Hollywoodnak? Újra kifutón a csontsoványra fogyott színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120614-nem-kell-hollywoodnak-ujra-kifuton-a-csontsovanyra-fogyott-szineszno-rosie.htmlLejáratta magát a zsűritag - Alig tudott járni a magas sarkújábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20120607-lejaratta-magat-a-zsuritag-mel-b-alig-tudott-jarni.htmlEz lenne a trend? Botrányosan festett Michelle Harperhttp://www.life.hu/legytrendi/20120606-ez-lenne-a-trend-botranyosan-festett-michelle-harper.htmlExtra nőiesen öltözött fel Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20120605-extranoiesen-oltozott-fel-kim-kardashian.htmlSzörnyű ruhát választott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-szornyu-ruhat-valasztott-eva-longoria.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.