Rengeteget fogyott és újra csúcsformában van a világsztár

fashion week fogyás szülés énekesnő fogyókúra Pink sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év telt el azóta, hogy Pink világra hozta lányát, Willow Sage-et. Az énekesnő, aki a minap férjével jelent meg a Peta Los Angeles-i rendezvényén, újra ragyogó formában van.


Northfoto
Northfoto

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Sokan vitatkoznak, mennyire jó a babának, ha a híresség már a terhesség első pillanatától kezdve azon töri magát, hogy a kilenc hónap alatt a lehető legkevesebb plusz kilót szedje fel. Pinkre ez szerencsére nem igaz, több mint húsz kilót hízott és elmondása szerint a baba nagy része sajttortából van. Az énekesnő gyermeke születése után két héttel elkezdte a fogyókúráját, aminek - valljuk be - elképesztő eredménye lett. Pink bevallotta azt is, mióta megszületett kisbabája, túlságosan is szüksége van a baba és férje szeretetére. "Annyira édes, legszívesebben mindig vele lennék. Amikor Carey el akarja vinni valahova, mindig elkezdek kiabálni, hogy adja vissza azonnal!" - mesélte.

Tolvai Reni sokkolt a melleivel! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.