Elbénázta a frizuráját a szépséges Penelope Cruz

frizura haj Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges Penelope Cruz szinte mindig valódi istennő a vörös szőnyegen, de néha még nála is becsúszhat egy kis baki. A minap is ez történt.

Penelope a Rómának szeretettel című Woody Allen-film Los Angeles-i premierjére érkezett egy pompás Michael Kors ruhában. A drámaian füstös smink is igazán dögössé tette. A frizura azonban kifejezetten rosszra sikeredett - egyszerűen nem tudjuk eldönteni, fodrász készítette-e, vagy Penelope egyszerűen csak napok óta nem mosott hajat?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, idén nagyon divatos egy-egy alkalomra a vizesen csillogó fejtető - a frizura olyan hatást kelt, mintha akkor léptünk volna ki a habokból. Penelope is valami hasonlót szeretett volna, de a dolog végül nem jól sült el. A szép színésznő tincsei ugyanis rakoncátlanul lógtak itt-ott, ráadásul oldalról csúnyán kilátszott a sztár fejbőre. Kár volt a félresikerült frizurával elrontani az összképet - jobb lenne, ha Penelope máskor egy profira bízná magát, vagy lecserélné a jelenlegi fodrászát.

Szexi fotók a magyar modellről! Kattints a galériáért! (18+)


Megszabadult gyönyörű hajától a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120616-megszabadult-gyonyoru-hajatol-a-valosagshowsztar-kim-kardashian.html3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.html4 gyönyörű konty menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120324-4-gyonyoru-konty-menyasszonyoknak.htmlMegszabadult hosszú tincseitől a tinisztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120215-miley-cyrus-levagatta-a-hajat.htmlA tavasz slágere: csavart frizurahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120227-a-tavasz-slagere-csavart-frizurak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.