barna alaplé citrusok feldolgozása Buday Péter marhalábszár feldolgozása konyhakés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor találkozunk a szakácskönyvekben vagy éppen a receptoldalakon - akár itt a Webszakácson is, olyan kifejezésekkel, amik kifoghatnak rajtunk.

Mi az a julienne vagy miért éppen barna alaplével öntünk fel bizonyos ételeket? Miért kell bizonyos irányokból vágni a húsokat vagy miért marad hámozás után is keserű a grapefruit? Ezekre a kérdésekre a már több, mint húsz főzőiskola videóval igyekszünk részben válaszolni. Mind hasznos és rövid, ugyanakkor élvezhető formában mutatnak be praktikus főzési műveleteket, konyhai fogásokat - és még a gyakorlattabbaknak is tartogathanak meglepetéseket. Íme egy kis ízelítő Buday Péter közreműködésével.

Az igényes ízvilág megteremtésének fontos alkotóelemei az alaplevek. Hallgasd meg Buday Péter tanácsait ezzel kapcsolatban.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mb8fK3FuJaOoJgtE

A kések főnöke elengedhetetlen eszköze minden konyhának és étel elkészítésének.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Ap6QHpJHPYLLBNHu

A jó étel elkészítéséhez szükséges a megfelelő előkészítés.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=iDs2ihmXfodRo96z

Hámozunk, szeletelünk, hártyázunk és a grapefruit már nem is keserű

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eSAp1WISkzfUt3CT

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.