Arnold Schwarzenegger színész gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arnold Schwarzenegger mostanában rákapott az ékszerekre - az akciósztár többször viselt gigantikus gyűrűket az utóbbi időben.

A pasikon a jegygyűrű az egyetlen gyűrű, amit el tudunk képzelni. Arnold ezzel nincs így, hiszen már tönkrement a házassága, ennek ellenére az akciósztár még imádja a gyűrűket, különösen azokat, melyek a fél ujját eltakarják. Nem tudjuk, miből fakad ez a mániája, de mostanában egyre többször visel efféle döbbenetes ékszereket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A sötétkék és a halálfejes gyűrűk után Arnold legutóbb egyszerű farmerjához és pólójához egy vakítóan türkiz gyűrűt viselt, mely igen bizarr volt, hiszen ez a szín inkább a nőké - különösen akkor, ha ékszerről van szó. Egy metroszexuális férfi esetében még legyintenénk, de az egykori testépítőbajnok és akciósztártól ez már több mint sok. A gyűrűről készült képeket itt nézheted meg.

Tipp! Minden idők legcikibb focistafrizurái. Kattints a galériáért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után... ;-)






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.