hajfesték vörös haj January Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke díva, January Jones néhány napja vörös sörénnyel hódít. Legalábbis szeretne.

Mindig irigyeltük a Mad Men: Reklámőrültek sztárját, January Jonest a mesés szőke fürtjeiért. A harmincnégy éves színésznő azonban a napokban igencsak elkeserített bennünket: vörösre festette a haját. Szerintünk nem ez volt élete legjobb döntése, a sztár bőre ugyanis igen világos, ugyanakkor kissé pirosas árnyalata van, amihez a pirosasságot enyhítő szőke sokkal jobban passzolt.

Northfoto
Northfoto

A sztár a napokban egy neonzöld keretes szemüvegben mászkált Beverly Hillsben, és feltűnő volt az is, hogy a haja sokkal hosszabb, mint korábban volt. January, aki a szülés utáni méhlepényevés egyik első trenddiktátora, egészen biztosan a hajhosszabbításnak köszönheti a hosszú fürtöket, szerintünk azonban ezerszer szebb és nőiesebb volt a vállig érő szőke hajú Miss Jones.

90 perces szépségkúra - Nem csak a foci Eb idejérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120621-90-perces-szepsegkura-nem-csak-a-foci-eb-idejere.htmlAz elátkozott Mary Celestehttp://www.life.hu/szepulj/20120620-az-elatkozott-mary-celeste-a-kisertethajo-hatborzongato-tortenete.htmlRövidre vágatta irigyelt fürtjeit a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120620-rovidre-vagatta-irigyelt-furtjeit-a-vilaghiru-enekesno-jennifer-lopez.htmlElbénázta a frizuráját a szépséges Penelope Cruzhttp://www.life.hu/szepulj/20120618-szornyu-volt-penelope-cruz-frizuraja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.