fashion week stílusmustra baki ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pöttyös minta rabul ejtette sztárjaink és stylistjaik képzeletét, és újragondolták a rock 'n' roll életérzést. A dögös és bájos megoldásokkal a hírességek levettek bennünket a lábunkról. Heti összeállításunkból kiderül az is, hogy bőrre bőrt húzni ugyan nem korszakalkotó, de hibátlan ötlet. Valamint szó lesz arról is, hogy a fekete-fehér párosítás nem mindig jolly joker, mint azt korábban gondoltuk.

Pötty-lázban égnek a sztárok

Feketén a fehér, fehéren a fekete, mindegy is, csak pöttyös legyen. Erről a mintáról az 1950-es és 1960-as évek féktelensége, a rock 'n' roll világa juthat eszünkbe. A minta hol kisebb, hol nagyobb figyelmet kap, de ebben a szezonban kötelező. Az ismert színésznő, Kathleen Rose Perkins egy pörgős-pöttyös darabbal vonta magára a figyelmet. Megjelenését a sikkes hátmegoldás és a tökéletes kiegészítők is fokozták. Kate Mara színésznő merészebb öltözetben tűnt fel, szintén nem feledve a régi hóbortot. Áttetsző blúzára pöttyös blézert húzott, amely a hátrafogott, decens frizurával és a pazar füstös sminkkel méltó a vörös szőnyeghez.

AFP
AFP

Légy jó bőr!

Akár eredeti, akár műbőr, koptatott vagy hasított, színes vagy inkább fekete - mindegy, mert a bőrből készült darabok nélkülözhetetlenek. Ki is hagyná őket őszig a szekrényben gubbasztani? Leah LaBelle énekesnő tudja is, hogy mitől döglik a légy: kopott bőrkabátot visel bőrtáskával és színes bőrből készült kiegészítőkkel. Melissa McKnight összeállításának is fekete bőrdzsekije adja meg az esszenciáját. Josephine Skriver és Patricia van der Vliet modellpáros, akik olyan divatmárkáknál kampányoltak már, mint a H&M, a GAP, a Nina Ricci és a Calvin Klein, olajzöld bőrszoknyában és vagány vintage darabokkal pózoltak. Nem éppen kánikuladarabok, de voltak már és lesznek is még hűvösebb, nyári napok.

AFP
AFP

Unalmas jól öltözöttség

Sztárjaink ijesztően jól öltözöttre vették a figurát! A fekete-fehér témát kissé szerényen reprezentálták. Anna Kendrick rendkívül puritán összeállításban, fehér ingben, szélfújta frizurával állt a kamerák elé. Ellen Page kanadai színésznő pedig az erősebb nem ismeretes darabjára vetett szemet, nem kifejezetten eredeti módon. Összeállításaik a porkavarás és nagy durranás legszerényebb mértéket sem érték el. Bízunk benne, legközelebb nagyobb merészségről számolhatunk be!

AFP
AFP

Menő a szakadtnak tűnő

A héten Eva Longoria ruhájáról gondoltuk azt, hogy inkább hasonlít a sebtiben összefércelt anyagcafatokra, mint estélyire. A szegetlen szélű, túlfodrozott darabok viszont nem csak neki tetszenek. Julie Bowen színésznő áttetsző, has- és mellrészen fodrokkal erősített, furcsa fazonú ruhát választott, ami nem igazán nyerte el a tetszésünket. Lucy Liu sem volt a helyzet magaslatán, amikor ezt a púderrózsaszín darabot választotta. Bár a szín eszméletlenül jól áll neki, a fodrokkal és csipkével túlterhelt forma már kevésbé.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.