Dolly Parton szerint boldog házasságának titka, hogy nem született gyermeke

anyaság gyermekvállalás Dolly Parton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dolly Parton szerint azért él boldog házasságban férjével, Carl Thomas Deannel, mert nincsenek anyagi gondjaik, és gyermekük sem született.

A világhírű countryénekes, Dolly Parton és párja, Carl Thomas Dean 1966-ban házasodtak össze. A boldog, negyvenhat éves házasságnak pedig az anyagi gondoktól és a gyermektől mentes élet a titka - a sztár szerint. "A kölcsönös tisztelet, a hasonló érdekek és a közös érdeklődési kör a hosszú házasság titka. Meg persze az is, hogy nincs gyermekünk és anyagi gondok sem nehezítik a mindennapokat. Sokszor ezek miatt hatalmas nyomás nehezedik a párokra, melyek sosem oldódnak meg" - vallotta nemrég Dolly.

AFP
AFP

A hatvanhat éves énekesnő ugyan boldog férje, Carl oldalán, de azt nem tagadja, hogy imád fiatalabb férfiakkal flörtölni. "Carl tudja, sosem tennék olyasmit, amivel megbánthatom, és ő sem féltékeny, ha valakit meg kell csókolnom egy szerep miatt. De lételemem a flört, pláne fiatal férfiakkal. Jeremy Jordan az unokámat játszotta a legújabb filmemben, és persze flörtölt velem. Erre rászóltak, hogy térjen észhet, mert a nagyanyja vagyok" - viccelődött Dolly, aki szerint sosem lehetünk elég öregek ahhoz, hogy álmodozzunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.