fashion week 2012 nyár kiegészítő karkötő ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magazinok stylistjai és a trenddiktáló divatbloggerek egyik legújabb szenvedélye, hogy túladagolják a csuklóra halmozható kiegészítőket. Első látásra tökéletesen megtervezettnek tűnik ez a kreatív káosz, de ők azt állítják, a karkötőhalmozásnak nincsenek szabályai.

A lényeg az, hogy minél több legyen az említett kiegészítőkből az egyik, a másik, de a legjobb, ha mindkét csuklón, akár a kar feléig felhalmozva. Azért szerintünk érdemes megjegyezni néhány dolgot a nyár legdögösebb trendjével kapcsolatban.

Keverd a szezont a fazonnal!

Az utóbbi időben minden erről szól: eddig tabunak számító színeket és mintákat viselünk együtt, hétköznapokon hordunk flitteres, gyöngyös, csillogó darabokat, a stílusok között elmosódott a határvonal.

www.fashionlitter.blogspot.com
www.fashionlitter.blogspot.com

Valóban nem kell szégyellősnek lenni, ha karkötőkről van szó. A romantikus, virágmintás ruha mellé jöhetnek a szegecses, aranyszínű darabok, a méretes számlapú karórák, a kézzel készített, színes barátságkarkötők.

www.styleclouds.de
www.styleclouds.de

Halmozd sikkesen

Ha a harmónia és az elegancia a célod, válassz nemes vagy nemes hatású kiegészítőket - bőrből (műbőrből) készült, arannyal, ezüsttel futtatott, kő- vagy strassz berakású darabokat, gyöngysorokat.

www.dirtyhairhalo.com
www.dirtyhairhalo.com

A fémes kiegészítőket egymással, esetleg egyetlen másik színnel keverd. A menta, a korall, a sárga, azaz a szezon trendszínei mesésen mutatnak az arannyal, az ezüsttel vagy a bronzzal is.

www.michellesstylefile.blogspot.hu, www.inspired-design.tumblr.com
www.michellesstylefile.blogspot.hu, www.inspired-design.tumblr.com

Halmozd bohéman

Teljesen más hatást lehet elérni akkor, ha a fémszínek mellé nem egy, hanem többféle színű karkötőt halmozol.

www.honestlywtf.com
www.honestlywtf.com

Nem tabu a gagyi műanyag, a kézzel készített bőr- vagy fonalfonat sem. A lényeg, hogy sok legyen és nagyon színes.

www.chanelcraves.com
www.chanelcraves.com

És ha vastag a csuklóm?

A vékony karon eszméletlenül jól mutatnak a súlyos ékszerek is. A vastagabb csuklóra viszont nem túl szoros, vékonyabb darabok illenek inkább. Ezek egyrészt nem vágnak a húsba, másrészt nem vastagítják még jobban a karod.

www.curvygirlchic.com
www.curvygirlchic.com

Lakkozz!

Ha így felöltözteted a csuklódat, a körmeid se maradjanak csupaszok. A nyár slágerszínei körömlakk formájában is testet öltöttek. Érdekesség, hogy a gazdasági válság hatására állítólag elképesztő mértékben megnőtt a körömlakkok iránti kereslet, ami nem csoda. Ez az egyik olyan olcsó kiegészítő, amelyet minden szívfájdalom nélkül le tudunk cserélni nemcsak az új szezon kezdetén, hanem akár minden hónapban.

www.gvn-styleblog.blogspot.com
www.gvn-styleblog.blogspot.com

Mértékkel is menő

Ha neked is bejön ez a trend, de nem bírnál ennyi karkötőt elviselni a kezeden, viszont szívesen viselsz karórát, akkor vegyél fel ugyanarra a kezedre néhány izgalmas darabot.

www.burntheblonde.com, www.suzewearsclothes.com
www.burntheblonde.com, www.suzewearsclothes.com

Kedvenc kiegészítők 2012 tavaszárahttp://www.life.hu/legytrendi/20120319-tavaszi-trendek-kedvenc-kiegeszitok-2012-tavaszara.htmlDiana hercegnő ékszerét hordja Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110725-diana-hercegno-fulbevalojat-viseli-katalin-hercegno.html5 divatos alapdarab a strandrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120619-a-szexi-bikinin-tul-5-divatos-alapdarab-a-strandra.htmlÉlnek-halnak az aranyért a sztárok - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120615-elnekhalnak-az-aranyert-a-sztarok-heti-stilusmustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.