Rózsaszín függönyt tekert magára a mindig divatos híresség

fashion week csipke Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trója című fimben a földkerekség legszebb asszonyát alakította Diane Kruger. A sztár a legszebb és legstílusosabb színésznők közé tartozik, legutóbbi szettjével azonban nagyon mellélőtt.

A csipke mindig jó választás, idén azonban abszolút slágernek számít. A német színésznő, Diane Kruger egy Alessandra Rich kreációban akarta megmutatni, hogy ez az anyag nem csak bézsben vagy feketében gyönyörű - a sztár ruhájának hosszú szoknyarésze rózsaszín csipkéből készült. Sajnos.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints és nézd meg a magyar sztárokat is!

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Ha nem lett volna ilyen színű a ruha alja, még tetszene is nekünk a szett, hiszen a fekete, minimál felsőrészhez jól fest egy más jellegű alsórész, és Diane fekete szandálja is remek volt, nem beszélve a színésznő hajáról és a sminkjéről. Viszont a rózsaszínű csipke már túl sok volt a jóból, így az egész összeállítás stílustalanra sikeredett. Ráadásul a képet nézegetve olyan érzésünk van, mintha a sztár egy függönyt tekert volna magára - pedig a kreáció méregdrága volt, az egészen biztos.

Az énekesnő mindent megmutatott! Kattints a képekért!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.