Teljesen átalakult VV Veronika - Rá sem ismersz majd!

haj Való Világ VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Veronika is azok közé a nők közé tartozik, akik szerint a szerelmi bánatra egy új frizura a gyógyír.

A ValóVilág kacsaszájú sztárját rengeteg szerelmi csalódás érte az utóbbi hónapokban. Alekosz csúnyán kibabrált vele, VV Cristofel és VV Péter is átverték, sőt, új kedveséről, Márkról is kiderült, hogy egy igazi skalpvadász. Veronika az RTL Klub Reflektor című műsorában mutatta meg, mi lett a barna, hosszú hajú lányból, és persze mesélt a múltról és nagy tervekről is.


A legemlékezetesebb focistafrizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-a-legemlekezetesebb-focistafrizurak-elvetemult-hajkoltemenyek-a-palyan.htmlMegszabadult gyönyörű hajától a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120616-megszabadult-gyonyoru-hajatol-a-valosagshowsztar-kim-kardashian.html3 ultradivatos frizura zsíros hajbólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120327-3-ultradivatos-frizura-zsiros-hajbol.html4 gyönyörű konty menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120324-4-gyonyoru-konty-menyasszonyoknak.htmlMegszabadult hosszú tincseitől a tinisztárhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120215-miley-cyrus-levagatta-a-hajat.htmlA tavasz slágere: csavart frizurahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120227-a-tavasz-slagere-csavart-frizurak.htmlRégen nézett ki ilyen jól! Végre magára talált a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20111214-nagyon-szep-volt-scarlett-johansson-kontya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.