Lehetséges lenne, hogy LeAnn Rimes nagyon szeretne megöregedni? A sztár ugyanis nemrég évtizedeket öregített magán - szándékosan.

LeAnn Rimes imád fiatal lenni, hiszen harmincéves kora ellenére már számtalanszor fordult plasztikai sebészhez, hogy a nem létező ráncai eltűnjenek. Az énekesnő egyébként szereti mutogatni fürdőruhába bújtatott testét a lesifotósoknak, a napokban azonban másfajta fényképpel hívta fel magára a figyelmet.

www.twitter.com

LeeAnn letöltött egy "öregítő" applikációt a telefonjára, és készített magáról egy olyan fotót, melyen legalább hatvanévesnek tűnik. A képet megosztotta a közösségi oldalán is. Persze odaírta, hogy ez csak egy játék, ennek ellenére rengeteg komment érkezett a fotóra. A sztár ahol csak tudja, igyekszik felhívni magára a figyelmet, mi pedig jót szórakozunk az öregnek tűnő plasztikarc láttán.

Szörnyű frizurával lépett színpadra a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/20120625-szornyu-frizuraval-lepett-szinpadra-a-vilaghiru-enekesno-lana-del-ray.html Korosodó pandamamának tűnt a színésznő - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120621-korosodo-panda-mamanak-tunt-a-szineszno-heti-beautymustra.html A legemlékezetesebb focistafrizurákhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-a-legemlekezetesebb-focistafrizurak-elvetemult-hajkoltemenyek-a-palyan.html Rossz hajszínt választott a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120621-rossz-hajszint-valasztott-a-szineszno-january-jones.html 90 perces szépségkúra - Nem csak a foci Eb idejérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120621-90-perces-szepsegkura-nem-csak-a-foci-eb-idejere.html