Csak játékbabának tekintik a kéthónapos gyereket? Kilakkozott körömmel fotózták Jack Osbourne lányát

Jack Osbourne körömlakk játék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jack Osbourne kislánya már kéthónaposan is nagyon divatos, az édesanyja ugyanis pinkre festette a körmeit.


www.twitter.com
www.twitter.com

A napokban ugyanis feltettek egy olyan képet a közösségi oldalukra, melyen jól látható, hogy a kislány lábkörmei pinkre vannak mázolva. Persze ettől nem lesz baja a babának, de a képeket nézegetve mégis olyan érzésünk van, mintha elment volna a szülők esze... Ha ők már kéthónapos korában ilyen hűhót csapnak Pearl körül, mi lesz vele pár évesen? Ő is ott végzi majd az agyonsminkelt hatévesek között?


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Pikáns témákkal várunk hétköznap este 10 után a Life.hu-n!




Eddig nem beszélt róla! Tündéri kislánnyal bővült Gönczi Gábor családjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120627-eddig-nem-beszelt-rola-tunderi-kislannyal-bovult-gonczi-gabor-csaladja.htmlTündéri fotókon az Eb sztárpapái és sztárcsemetéihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120626-tunderi-fotokon-az-eb-sztarpapai-es-sztarcsemetei.htmlÓvatosan a babaápoló szerekkel! - 7 összetevő, amivel vigyázzhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120622-ovatosan-a-babaapolo-szerekkel-6-osszetevo-amivel-vigyazz.htmlMegszületett a Grace klinika sztárjának harmadik gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120625-megszuletett-a-grace-klinika-sztarjanak-harmadik-gyermeke.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.