Csábító csillogás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustra

stílusmustra ruha mustra vörös szőnyeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten csak úgy csillogtak-villogtak sztárjaink a vörös szőnyegen, a flitterek és fémes csillogású kiegészítők egyből magukra vonták a fotósok tekintetét. Legalább ennyire nagy érdeklődést keltettek a kivillanó combok. Persze most is voltak olyanok, akik túlzásokba estek; Katlin Mastandrea például rajzfilmfigurává változott, Allison Mack pedig ennyi erővel akár lepedőt is tekerhetett volna magára.

Csábító csillogás

Az 1980-as évekre jellemző látványos és egyben csillogó outfit ismét hódít. A korszak világa megosztotta a divatkritikusokat, talán emiatt történt, hogy napjainkban ez a túlzó trend sokat finomodott. Letisztult formák, visszafogott, ám mégis hangsúlyos kiegészítők, kidolgozottabb részletek jellemzik. Ashley Rickards ruháján ezüst színű, pikkelyként összesimuló flitterek díszelegnek, csuklóján fémes csillogású karperec vonzza magára a tekinteteket. Caroline D'Amore sem bízott semmit a véletlenre: izgalmas textúrájú öltözékét vállig érő fülönfüggővel tetézte.

AFP
AFP

Apró semmiségek

Ultradögös és ultramini! Az urak nagy örömére tombol a miniőrület. A héten láttunk olyan klasszikusokat, mint a spagettipántos ruha - emellett Selena Gomez tette le a voksát. Találunk olyan pikáns és meglehetősen kurta szereléseket is, mint Nathalie Fay Tordion hosszú ujjú, csíkos darabja, vagy éppen Yvonne Strahovski hófehér és rendkívül mélyen dekoltált "pulóvere".

AFP
AFP

Bizarr megoldások

Megesik, hogy egy-egy meghökkentő összeállítás első ránézésre nincs igazán ínyünkre, de aztán kimondottan tetszetőssé válnak. Az általunk összegyűjtött "ruhaköltemények" korántsem tartoznak ebbe a kategóriába. Sem első, sem második, sem pedig harmadik ránézésre nem tudjuk ízlésesnek ítélni őket. Katlin Mastandrea fodorral és csipkével csinosított ruhája, masnis cipellőjével úgy fest, mintha a színésznő egy megelevenedett rajzfilmfigura lenne. Hasonlóan bizarr megoldást választott Allison Mack is, aki olajzöld színű, csalafintán megtekert lepelben állt a nyilvánosság elé, pazar lábbelijéről már szót sem ejtenénk - nem merünk. A sort pedig Alice Greczyn félvállas, uszályos öltözéke zárja. Színe, mintája és fazonja előtt egyaránt kérdő tekintettel állunk.

AFP
AFP

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap 22:00 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.