11 évesen öngyilkos akart lenni - Most milliókat költ fogyasztó műtétekre a 17 éves fiú

kövér műtét elhízás gyomorszűkítő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 250 kilogrammos, tragikus sorsú asszony kamasz fia közel 10 ezer fontot költött fogyasztó műtétekre, nehogy úgy végezze, mint 250 kilós édesanyja.

A 17 éves Emrah Mevsimler aggódó édesanyja négy évvel ezelőtt 4 ezer fontot fizetett azért, hogy gyomorgyűrűt ültessenek be a fiának, és több mint 3 ezer fontot szánt az ezt követő 15 beavatkozásra, amelyekkel "behangolták" az eszközt. A fiú most azt tervezi, hogy 2 ezer fontért zsírleszívást is végeztet.

Emrah a The Sun napilapnak azt nyilatkozta, nem szeretné, hogy ugyanaz történjen vele, mint édesanyjával. 172 centiméteres testmagasságával éppen hogy beleesik az elhízottak orvosi kategóriájába, és mindössze 4 kilót kellene fogynia ahhoz, hogy már csak túlsúlyos legyen.

"Anyu rengeteget szenvedett, mielőtt meghalt. Haláláig majdnem 130 kilót fogyott, de ezalatt hatszor esett kómába, és állandóan életveszélyben volt" - mesélte.

Northfoto
Northfoto

Emrah (balra fent) testvéreivel és édesanyjával

Emrah a legelső műtétet kivéve mindegyik beavatkozását maga fizette. A gyomorgyűrű gyakran túl szoros, ilyenkor súlyos fájdalmai vannak. Négyszer kellett kórházba szállítani és infúzióra tenni, amikor az állapota nagyon súlyosra fordult.

A tinédzser azt is elmesélte, hogy kisebb korában sokat csúfolták. 11 évesen öngyilkosságot próbált elkövetni, hogy egy csapásra véget vessen mindennek.

Dr. Jane McCartney, a Brit Pszichológus Társaság szakorvosa szerint a gyomorgyűrű gyors segítségnek tűnt Emrah és édesanyja esetében is. Valójában azonban nem szabadna ilyen fiatal korban alkalmazni. Ráadásul mivel a háttérben húzódó szorongásait nem kezelték, továbbra is bénító mentális szenvedés és szorongás gyötri hibás testképe miatt. A pszichológus úgy véli, Emrah szerető, gondoskodó családban él, akik mindig mellette állnak, ezért abba kellene hagynia önmaga büntetését. Édesanyja nem ezt a sorsot szánta neki.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Sikertörténet: "Szülés után újra nőies és újra egészséges akartam lenni" - 10 kilót fogyott Krisztinahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120628-sikertortenet-mar-nem-csak-magamert-vagyok-felelos-10.html"Hogy lehet az, hogy az én erős, tévésztár férjem a szemeim előtt sorvadt el?"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-andy-whitfield-ozvegye-elmeselte-hogyan-elte-at-rakos-beteg-ferje.html"A világ legkövérebb menyasszonya akarok lenni!" - 720 kg a célja a boldog aránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120607-a-vilag-legkoverebb-menyasszonya-akarok-lenni-720-kg-a.htmlKilenc nőnek vágták le az orrát 2011-ben - Ma is reménytelenül kiszolgáltatottak a pakisztáni nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120626-ma-is-remenytelenul-kiszolgaltatottak-a-pakisztani-nok.htmlMr. College: szavazzatok a legsármosabb fiúra!http://www.life.hu/legytrendi/20120627-mr-college-szavazzatok-a-legsarmosabb-fiura.htmlFőiskolák Szépe: szavazz a legszebb lányra!http://www.life.hu/legytrendi/20120626-foiskolak-szepe-mr-college-szavazz-a-legszebb-lanyra-es.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.