Téged is átvertek? Így néznek ki a sztárok a valóságban!

manipuláció LifeNight képek celebek külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme a bizonyíték, hogy a sztárok sem tökéletesek. Képmanipulációval kisebb-nagyobb hibákat egyaránt el lehet palástolni, legyen az súlyfelesleg, vaskos derék, kicsi mell, karikák a szem alatt, pattanások vagy bőrhibák. Többek között most Justin Timberlake, Eva Longoria, Kelly Clarkson is megmutatja igazi arcát.

Kerekes Vica forró szexjelenetben mutogatja bájait (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120628-kerekes-vica-forro-szexjelenetben-mutogatja-bajait.htmlSokkoló videó Mariáról, Mexikó vámpírnőjérőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120627-sokkolo-video-mariarol-mexiko-vampirnojerol.htmlMr. College: szavazzatok a legsármosabb fiúra!http://www.life.hu/legytrendi/20120627-mr-college-szavazzatok-a-legsarmosabb-fiura.htmlFőiskolák Szépe: szavazz a legszebb lányra!http://www.life.hu/legytrendi/20120626-foiskolak-szepe-mr-college-szavazz-a-legszebb-lanyra-es.htmlCuki videó: Ilyen egy igazi kisördög!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20120626-cuki-video-ilyen-egy-igazi-kisordog.htmlÍgy vált a 86 éves spanyol Alba hercegnő a legcsúnyább hercegnővé a világon - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20120625-igy-valt-a-86-eves-spanyol-alba-hercegno-a-legcsunyabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.